Dżoszorozkminiacz
Czy ktoś wie jak zamówić dvd z Chess na anazon.com ???
skoro to jest pre-order to zamawiasz np już teraz, a wysyłają do Ciebie jak już wyjdzie płyta, kasę pobierają dopiero chyba jak będą wysyłać(cena na pl.zależy od kursu $ czy €)z tym, że do amazona chyba potrzebna jest karta z banku - taka specjalna do transakcji w necie itp...tak mi się wydaje
a samo zamawianie to żadna filozofia - masz konto, dodajesz do koszyka, potwierdzasz i czekasz na pobranie pieniędzy z karty i realizację zamówienia
Ostatnio edytowany przez laure (14-5-2009 14:56:51)
Dżoszorozkminiacz
No właśnie konto , niestety nie mam musze pogadać ze znajomymi może mi ktoś zamówi .
Dżoszorozkminiacz
dorotea napisał:
No właśnie konto , niestety nie mam
musze pogadać ze znajomymi może mi ktoś zamówi .
To może załóż? Będzie Ci chyba wygodniej, prawda? A czy z amazon.com wysyłają do Polski? I czy trzeba płacić jeszcze jakoś dodatkowo za dowóz itp?
Dżoszorozkminiacz
No właśnie tyle pytań , może ktoś z naszego forum zamawiał juz coś i nas oświeci ???
no to ja zamawiałam(tzn mi zamawiali bo ja nie-angielsko-języczna na takie sprawy)
więc : 1-do Polski wysyłają, nie wszystko niestety - trzeba patrzeć na region (chyba 2)
za przesyłkę się dodatkowo płaci - niestety - dlatego lepiej zamawiać więcej - taniej wychodzi po podziale na 1 rzecz zamawianą(np zawsze można się złożyć w 5 osób jak ja to robiłam i wyszło w sumie nie dużo- jakoś 10 - 20 zł dodatkowo na głowę za przesyłkę, ale trzeba uważać żeby nie przeliczyć się z wartością paczki bo będzie trzeba kupę kasy za cło w PL płacić)
ale czasem wychodzą śmieszne pieniądze - francuską cd zamawiałam na amazon.com i z przesyłką wyszło mi 50 zł, tyle co za samą płytę na amazon.fr...
jeszcze jakieś pytania? bo nie wiem co jeszcze chcecie wiedzieć :]
Dżoszorozkminiacz
Nowy post! dodany dziś pięć godzin temu! Nie słuchałam piosenki- chyba w wykonaniu No doubt- w sali z infy w mojej szkole głośników nie ma;) Raczej z cyklu- co Josh lubi posłuchać ten wpis
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Chociaż kocham Josha, i zawsze zobaczę wszystko to, co on poleca, tu niestety muszę przyznać, że nie podoba mi się ani piosenka, ani teledysk, czym Josh był zachwycony. Nigdy nie słyszałam o zespole Grizzly Bear i chyba nie chcę więcej słyszeć. Już to zauważyłam, nie mam gustu muzycznego Josha. On lubi bardzo oryginalne piosenki i wykonawców, którzy mi jakoś nie przypadają do gustu. Dziwne... a wykonuje muzykę, która zawładnęła moim sercem...
Dżoszorozkminiacz
Niestety muszę przyznać to samo co Ty, Martuś. Co tu dużo mówić...Josh ma bardzo...ORYGINALNY gust, który nie zawsze trafia też do mnie. Ale z drugiej strony, w końcu przeciwieństwa się przyciągają I tego się trzymajmy :]
Dżoszorozkminiacz
Nie zdążyłam tego zobaczyć, bo ktoś zmienił ten filmik na prywatny i Joshowi go skasowało;D
no cóż...może tego nie przewidział
Ostatnio edytowany przez laure (27-5-2009 16:42:13)
Dżoszorozkminiacz
Mnie się nie podobał ten utwór,który Josh zamieścił Rzeczywiście trzeba przyznać,że Josh ma oryginalny gust muzyczny...
No, a ja chyba inna jestem, bo mi się podobał . Przypomniały mi się czasy, kiedy to namiętnie słuchałam indie rocka i wszelkiego brit popu. Kapeli nie znam zbyt dobrze, ale nazwa coś mi się obiła o uszy. Ciekawy klip i piosenka też niezła (choć już chyba z takich wyrosłam
), taka w stylu bardziej brytyjskiego grania - panowie też raczej wystylizowani na Brytoli, mi na myśl przywiedli zespół Kaiser Chiefs (oczywiście wybiórczo pod względem stylizacji
).
Dżoszorozkminiacz
No, nareszcie posłuchałam;D Nie w moim stylu:D śmieszne trochę, ale nie tak, że mi się w ogóle nie podoba;D Ale utwierdza mnie w przekonaniu, że muszę poznać Josha osobiście, bo wydaje mi się szalenie interesującym człowiekiem:P
Dżoszorozkminiacz
Joshua Bell I Joshua Groban Czyli Joshua x2!
Ach, Joshów nigdy za wiele