Pogromczyni Wszelkich Tematów
Nie wydaje Wam się, że na zdjęciu z Bellem Josh wygląda jakoś mizernie? Mi się wydaje, że chyba schudł. Oby się nie przepracowywał...
Ostatnie zdjęcie ze Sweeneym jest boskie! A komentarz do niego mnie po prostu rozbroił. Nie mogłam przestać się śmiać. Cały Josh! Kocham go za to.
Sween jest przesłodki poprostu, ale ten struś zbił mnie z tropu
Mina Josha - bezcenna...
Dżoszorozkminiacz
Sweeney to najcudowniejszy piesek świata Na zdjęciu wyszedł tak niewinnie xD Ale cicha woda brzegi rwie xD Muszę przyznać że niezły ma gust xD Koleżankę bardzo ładną sobie wybrał
Martuś, jeśli nawet mizernie to z tej pracy...i nawet najprzyjemniejsza praca nawet potrafi zmęczyć. Sama ostatnio tego doświadczyłam...postanowiłam odświeżyć moją grę na pianinie. Ćwiczyłam utwory Josha...i choć to była sama radość to wymęczyłam się potwornie (naprawdę dłuuugo nie grałam), to uczucie porównywalne do porządnego wysiłku fizycznego:/
Efekty już jakieś są, ale jeszcze sporo pracy przede mną...ale czego nie robi się dla J.
A Joshie się zregeneruje ;] Jak zobaczy efekty swojej pracy to odżyje jak nigdy, a My razem z nim
Dżosznięty
Agnetha napisał:
Sweeney to najcudowniejszy piesek świata
Tak, Sweeney to uroczy psiak
A co do Josha, to mam nadzieję, że wszystko z nim w porządku.
Dżoszorozkminiacz
Pięknie Sweeney na tej focie wygląda;D Chce takiego pieska;D
Ja myślę, że zdjęcie jest po prostu zachwiane i w złym oświetleniu:P
Dżoszorozkminiacz
Rzeczywiście Sweeney ma fajne towarzystwo na zdjęciu włączając do tego jeszcze...strusia
Ja też mam nadzieje,że to tylko to zdjęcie jakieś takie wyszło i że Josh nie przepracowuje się za bardzo...
Zarażony Dżospą
jejku jaki ten Sweeney słodki! normalnie prawie tak samo jak moj piesek ukochany
a jaki towarzyski jest
może mnie ktoś oświecić co to twitter.com? J. dodał nową notkę całkiem niedawno
laure napisał:
może mnie ktoś oświecić co to twitter.com? J. dodał nową notkę całkiem niedawno
Niestety nikt nie odpisuje na Twoje pytanie. Ja też jestem ciekawa, na czym to polega, bo też nie wiem, co to dokładnie jest...
Dżoszorozkminiacz
Hejejej, wczoraj napisałam ślicznego posta opisującego ideę twiitera, a dzisiaj wchodzę i patrzę, a go nie ma!
Edit: No dopsz, to opiszę to jeszcze raz. Chyba wszyscy wiemy, co to są opisy na gadu. Więc twitter to jakby... Statusy. Generalnie stworzone, żeby opisywać swój stan, przeżycia, pisać krótkie notki. Takimiż notkami można również się wymieniać, jakby nimi rozmawiać. Jak czyni to Josh z, np. Lucią Micarellli: http://twitter.com/theloosh czy Katy Perry: http://twitter.com/katyperry
Polecam spojrzeć na znajomych Katy - znajdziecie tam Miley Cyrus, Taylor Swift, Josh Meyera, Calvina Harrisa i innych.
Teraz krótkie, jak się orientować w twitterze: Jeżeli chcecie poczytać sobię wymianę zdań z, np. Katy, klikacie pod wpisem, który rozpoczyna się jej nickiem taki fragment 'in reply to...'. Pokazuje Wam sie wtedy, na co odpisywał Josh.
Pierwotną, podstawową ideą twittera było proste informowanie, co się dzieje, gdzie jesteś itp.
To tyle, co się domyśliłam, bo sama wcześniej również się w twitterem nie zetknęłam.
Edit2: I Josh zamieścił swoje zdjęcie w symulatorze http://img25.imageshack.us/my.php?image … &via=tfrog
Pisze, że zabawę miał przednią.
Ostatnio edytowany przez Nijaka (8-6-2009 21:20:59)
Dzięki za oświecenie. Ale fajnie! Widzę, że Josh już zdążył pogadać z Katy. xD
jakie świetne zdjęcie!!uśmiech 1 klasa
i przede wszystkim dzięki za oświecenie widzę, że J. jest dzieckiem internetu
Dżoszorozkminiacz
Nowe króciutkie video na blogu Josha! Sweeney i samogrający instrument klawiszowy plus Josh w dziwnej fryzurze;D
Dżoszorozkminiacz
NOWY WPIS!
Tym razem króciótki filmik na vimeo! I wiecie co? Josh spełnił moją prośbę i pokazał Sweeney'go! On jest taaaaaaaaaaaaki słodki!
Samogrające pianino miecie! Cześć Marius! Krótki, ale świetny filmik.