Pogromczyni Wszelkich Tematów
Haha, nie wyobrażam sobie Josha z tatuażem. xD Ja także błagam, nie rób tego. Tatuaże są blee!
Dżoszorozkminiacz
Agnetha napisał:
Mam nadzieję, źe to nie jego odpowiedź na tatuaż Katy Perry
Jeny!!! Aguś masz na myśli ten tatuaż?!
http://images.safm.com.au/2009/07/29/23 … Groban.jpg
W dodatku z błędem... Ale podobno nie jest trwały.....
Gdzieś mi umknęło,że Josh wspomniał o tatuażu...Josh!Błagam... NIE!!!
Agnetha napisał:
Ta dziewczyna sprowadza go na złą drogę...
Zgadzam się... Ta Katy zdecydowanie "psuje" Josha
O kurde, nie widziałam tego zdjęcia! Ale naprawdę zastanawia mnie ten błąd ortograficzny... Nie wierzę, aby zrobiła to przez przypadek... Pewnie umyślnie, nie wiem, aby było śmieszniej? A może to takie zdrobnienie? Co nie zmienia fakut, że się wkurzyłam, że napisane jest "Grobin" a nie "Groban".
Dżoszorozkminiacz
Marta_Evans napisał:
O kurde, nie widziałam tego zdjęcia! Ale naprawdę zastanawia mnie ten błąd ortograficzny... Nie wierzę, aby zrobiła to przez przypadek... Pewnie umyślnie, nie wiem, aby było śmieszniej? A może to takie zdrobnienie? Co nie zmienia fakut, że się wkurzyłam, że napisane jest "Grobin" a nie "Groban".
Martuś tu jest więcej na ten temat:
http://www.zimbio.com/Katy+Perry/articl … ban+Tattoo
Znalazłam ten artykuł zaraz po tym jak przeczytałam o tym,że Josh wspomniał o tatuażu...
Mnie się już nawet nie chce komentować zachowania tej Katy...
Mam tylko nadzieję,że Josh nie skusi się na coś takiego bzdurnego i nie zrobi sobie tatuażu z jej inicjałami... Błagam...LITOŚCI!!! Ta dziewucha zaczyna mnie wkurzać Robi szum koło Josha i jest o nim głośno,ale nie tak jakbyśmy chciały...
Dziękuję, Moniu. Czyli jednak, to nie było zamierzone...
Dżoszorozkminiacz
Tak Monia, miałam na myśli właśnie ten tatuaż I nie patrząc nawet czy ta pomyłka w nazwisku była celowa czy nie, po co w ogóle robiła sobie taki tatuaż. Na yuku ludzie też nie są zadowoleni, że w ten sposób "reklamuje" Josha. On takiej reklamy w ogóle nie potrzebuje. Tak się zastanawiam, czy do "pudelkowo-kozaczkowych" fanów Katy doszły już słuchy o jej pomyśle tatuażowym...ale po ostatniej akcji poprzysięgłam sobie, że już nigdy więcej na te strony nie wejdę, życie jest za krótkie żeby tracić czas i nerwy. A tak a propos reklamowania Josha przez inne dziewczęta...ciekawe jak to będzie za miesiąc, kiedy wyjdzie płyta Nelly Furtado...
Dżoszorozkminiacz
Hah, dobrze, że nie zwróciłam uwagi na słowa o tatuażu, bo by mnie przymroziło;P Mi się osobiście tatuaże podobają- mieszczące się w ramach mojego pojęcia estetyki i nieobraźliwe- ale do Josha to w ogóle nie pasuje... Grobin? ŻAL.
Miejmy nadzieję, że Josh Katy nie uwieczni na swoim ciele;)
Dżoszorozkminiacz
Nowy wpis na blogu Josha!!! Nareszcie...
Szkoda tylko,że nie z video z Joshem w roli głównej
Miło,że wkońcu sobie przypomniał,bo ostatnio udzielał sie tylko na Twitterze...
Bez komentarza pozostawiam miny tego pana z video
Dżoszorozkminiacz
Przynajmniej wiemy, że głos Josha mieści się w skali poniżej pięciu oktaw- bo pisze, że próbował tyle wyciągnąć, ale nie wyszło A zawsze nad tym się zastanawiałyśmy
Josh dodał kolejne video, tym razem ze sobą. Miłego oglądania!
Dżoszorozkminiacz
Zawsze miło go zobaczyć,ale co tak krótko?!?!?!?! Ja chcę coś więcej
P.S. Wygląda rewelacyjnie
Dżoszorozkminiacz
Nawet jakoś te agresywne okulary sobie odpuściły Tylko nos ma krzywy okropnie w tym świetle (dobra, dobra, mało ważne). W zasadzie to tylko obiecał nam prezent gwiazdkowy () i niby coś wspominał, że pójdzie kiedyś wcześniej spać (ciekawe, czy mu to wyszło, to nie w jego stylu:D)
O tak, Josh to nocna sowa, nigdy nie pójdzie wcześnie spać.
No cóż, Josh ma krzywy nos (i wielki!) jak i krzywe zęby, ale dzięki temu wiemy, że nie jest perfekcyjny i jest tylko czlowiekiem no i że nie jest aż tak zdesperowany aby, o zgrozo, robić jakieś operacje plastyczne albo nawet wybielać i prostować zęby jak to robią gwiazdki. Jest jaki jest. No i stworzył się ot.
Dżoszorozkminiacz
Marta_Evans napisał:
Josh dodał kolejne video, tym razem ze sobą. Miłego oglądania!
O jakie video chodzi ?? o to z reklamy nowej strony ?? czy jest coś nowego a ja nie widziałam ???
Już wiem !!! dopiero teraz zauważyłam nowy video blog Boże on wygląda cudownie !!! kocham jego okulary i czy zauważyłyście ,że Josh ma zawsze czerwone usta ?? aż sie proszą o całusa !!
Ostatnio edytowany przez dorotea (3-11-2009 21:18:39)
Dżoszorozkminiacz
DOROTA!!!!!! A jak tak się starałam ominąć sprawę czerwonych ust:D!
Brr, Josh i operacja plastyczna, skóra mi cierpnie.