Pogromczyni Wszelkich Tematów
Czy ktoś w ogóle zauważył, że Josh dodał nowy vlog na blogu? 4 dni temu. Trochę się zagapiłam. A więc zapraszam na bloga Josha tych, którzy nie widzieli jeszcze filmiku. Oczywiście Josh w większości opowiada o nowej płycie.
Po dłuższym czasie Josh odświeżył blog. Tym razem napisał do nas wiadomość, w której porusza temat związany ze sztuką i prosi o pomoc dla National Endowment for the Arts.
no po dłuższej nieobecności kolejna wiadomość od Josha
http://joshgrobanblog.tumblr.com/
Jak to milo zobaczyć Josha. Też jestem przeziębiona...
Wstępna faza Grobanizmu
Dziw, że jeszcze nie ma tu tego nowego vloga - nadrabiamy
http://vimeo.com/34493541
Jak ja się cieszę, że Josh wystąpił z Chrisem. Pierwszy raz widzę filmik z nimi. Widać, że świetnie się dogadują.
A tak btw... nie wydaje Wam się, że Josh był lekko wstawiony, hehe?
Wstępna faza Grobanizmu
Marta_Evans napisał:
A tak btw... nie wydaje Wam się, że Josh był lekko wstawiony, hehe?
Właśnie o tym rozmawiałyśmy z dziewczynami - Josh chyba jeszcze jest na fali New Year's Eve party i chyba przesadził z sake tego wieczoru Poza tym Chris też nie wydaje się być w najlepszej formie, oboje jacyś 'wczorajsi'
To była rozmowa o niczym... Jestem zawiedziona. Co prawda cały czas się uśmiechałam i kręciłam głową myśląc "ach ten Josh" ale naprawdę wolałabym więcej konkretów.
A niech sobie chłopcy popiją. W Sylwestra jak najbardziej . Sama przecież tańczyłam w pokoju jak głupia do czardasza...
EDIT: Zwróciliście uwagę na tytuł vloga? "I didn't say it would be a good vlog"... Ech.
No to może podsumowanie czego dowiedzieliśmy się od Josha:
- Josh wraca do studia nagraniowego 9 stycznia
- Video "If I Walk Away"... right n... tzn. right KIEDYŚ
- Josh pojawi się w kolejnej komedii, początek luty
He,he... Dzięki Martuś za link do vloga...Ale się z Mircią ubawiłyśmy! Jasne, że chłopcy byli wczorajsi (jak nie dzisiejsi ) Super się to oglądało, tym bardziej, że właściwie Chrisa na filmiku z Joshem nigdy nie widziałyśmy.
Świetne były momenty kiedy Dżoszik się plątał a Chris mu podpowiadał brakujące słówka....
No faktycznie też miałam inne oczekiwania odnośnie tego Vloga zresztą jak większośc z nas mimo wszystko fajnie się chłopaków oglądało i widac że poczucie humoru to Oni mają chyba genetycznie przekazane
Marta_Evans napisał:
-EDIT: Zwróciliście uwagę na tytuł vloga? "I didn't say it would be a good vlog"... Ech.
No to może podsumowanie czego dowiedzieliśmy się od Josha:
- Josh wraca do studia nagraniowego 9 stycznia
- Video "If I Walk Away"... right n... tzn. right KIEDYŚ
- Josh pojawi się w kolejnej komedii, początek luty
Tak, tytuł oddaje wszystko Ale fajnie, że Chrisa zaprosił do siebie. W sumie widać było, że mu się w pewnych momentach przydał
fearless napisał:
W sumie widać było, że mu się w pewnych momentach przydał
Haha, dokładnie. Swoją drogą chyba Krzyś trzymał się lepiej od Josha. Tak mi się zdaje.
Oj tak, Chris mu się przydał...i to czasami nawet bardzo Chociaż moim zdaniem, jemu też było wesolutko...
Fajne chłopaki. Podobało mi się jak Josh mówił jak to go przestraszyli spadający z sufitu Ninja i , że...biedaczysko nie pamięta z tej restauracji zbyt wiele (...) np. tego, co tam jedli...
A tak w ogóle, to chyba nikt w życiu nie składał mi tyle razy życzeń szczęśliwego Nowego Roku...
Czasami troszkę bez sensu, bo nie słyszałam nigdy "szczęśliwego sposobu życia" (happy life style)
Ale generalnie bardzo fajne to nagranie, no i wreszcie zobaczyliśmy braci razem na filmiku. Wydaje mi się, że mają podobny uśmiech. Jak myślicie?
Zarażony Dżospą
Orędzie pierwszomajowe
http://vimeo.com/41336559
Padłam na mówiącym flecie!
W ogóle witam po kilku dniach nieobecności. Trzeba było korzystać z przepięknej pogody!
Cieszę się, że Josh znów zaktualizował swój blog. Zawsze miło go znów usłyszeć i popatrzeć jak nas wita.