Pogromczyni Wszelkich Tematów
Czy ja dobrze zrozumiałam, to melodia któreś jego nowej piosenki? Jak tak, to ja chcę więcej!
Dżoszorozkminiacz
Mnie tez podoba się to video! Szkoda tylko,że takie krótkie
Sweeney przefajny! Leży sobie niewzruszony... nawet jak go nagrywają
I to samogrające pianino...ha,ha!Fajnie!!!
P.S.Mnie sie podobają te krótkie włosy Josha
Dżoszorozkminiacz
Co to, nikt nie zauważył ostatniego wpisu Josha? O Hollywood Bowl między innymi. No, chyba, że zostało to poruszone w innym wątku;D
HeroConstantine napisał:
Co to, nikt nie zauważył ostatniego wpisu Josha? O Hollywood Bowl między innymi. No, chyba, że zostało to poruszone w innym wątku;D
Jesteś pierwsza Chyba jakoś nikt nie chciał pogadać na ten temat, więc nie poruszono wątku.
Dżoszorozkminiacz
Za dużo tekstu po angielsku? Nie no, joke;)
Dżoszorozkminiacz
Było po części poruszone, bowiem Marta podała link do stronki: http://i-heart-josh-groban.blogspot.com … -fame.html
gdzie autorka przytoczyła ten wpis (:
Tak właściwie, to cały tekst Josh opowiada, jak bardzo czuł się zaszczycony, jakie to było dla niego przeżycie: Every time I’ve had a chance to set foot on that stage, great memories have been made and last night was no exception [Za każdym razem, kiedy wchodzę na tę scenę tworzą się nowe, niezwykłe wspomienia i ta noc nie była wyjątkiem]
Mówi też, że cieszy się, że brał udział w wydarzeniu, które zbierało pieniądze na fundację Music Matters, czyli organizację, która zapewnia wykształcenie i inspiracje muzyczne dla młodych mieszkańców Los Angeles.
Dziękuje też za wsparcie, bo zebrali ponad milion dolarów. I also want to thank the great fans who, in their seemingly never ending quest to help make a difference, bought a rather pricey page in the program…every dollar of it going to Music Matters. [Chcę też podziękować moim wielkim fanom, którzy, w swojej nieprzemijającej chęci naprawiania świata, włożyli spory udział w ten program.... każdy dolar poszedł na Music Matters]
Josh dalej pisze, że zawarł nowe znajomości, spotkał się też ze swoimi komediowymi bohaterami - Fredem Willardem i Ericiem Idlem.
Wspomina też: This Hall of Fame award is really the first award ever given to me in my career. [Ta nagroda jest moją pierwszą prawdziwą nagrodą]. Tłumaczy, ze dostał nagrodę za najlepiej rokującego nowego artystę 1994, a teraz, 15 lat później, czuje się trochę dziwnie otrzymując coś, co mozna nazwać 'życiowym osiągnięciem'. Ale to tylko sprawiło, że zaczął starać się bardziej, pracować ciężej i realizować wszystko to, co zamierzał. A dla niego, osobiście i profesjonalnie, to idealny układ.
To tak w skrócie, jakby komuś nie chciało się brnąć w ten wpis, bo tekstu rzeczywiście jest sporo (:
Ach, brawa dla Josha.
Josh lubi beatboxing.
Dżoszorozkminiacz
Śmieszny ten filmik:D różowa miska XD ciekawa koncepcja- warto czasem poszperać za Joshem:P
Dżoszorozkminiacz
Nowy wpis! FILMIK! Maaaamooooo, jak on zabójczo wygląda!
udało mi się usłyszeć, że napisał teksty do 25 piosenek:D chyba on:D za setnym razem może się skupię...
Ostatnio edytowany przez HeroConstantine (4-8-2009 18:52:22)
Dżoszorozkminiacz
Widziałam! Super!!!
Jaki Josh skromny...mam na mysli to co mówił o wystepie z Arlethą Franklin...Moim zdaniem on także jest gwiazdą "dużego kalibru" I w przypadku tego wystepu to ona "psuła" całą piosenkę...A Josh wypadł zdecydowanie lepiej niż Arletha...
Już się nie mogę doczekać na te nowe piosenki!!!
Dżoszorozkminiacz
Coś pojemny ten album się zapowiada. 25 piosenek - czyżby jakieś podwójne wydanie?
Ale wiadomość o tatuażu mnie aż zmroziła! Mam nadzieję, że żartował tylko, że chce sobie zrobić. Błagam, nieeee!
Agnetha napisał:
Ale wiadomość o tatuażu mnie aż zmroziła! Mam nadzieję, że żartował tylko, że chce sobie zrobić. Błagam, nieeee!
Właśnie! Też mam nadzieję, że żartował. Jakoś on mi do tatuażu nie pasuje i już.
Dżoszorozkminiacz
Mam nadzieję, źe to nie jego odpowiedź na tatuaż Katy Perry Ta dziewczyna sprowadza go na złą drogę...