Pogromczyni Wszelkich Tematów
Kill yourself! Josh BYŁ! I wierzę, że jeszcze nie raz zawita do nas.
Podpisuję się wszystkimi kończynami pod postem Marty
Kill yourself!! No przecież, że był I WRÓCI, już my się o to postaramy!!
Ostatnio edytowany przez kasieczku (14-6-2011 18:42:55)
Wstępna faza Grobanizmu
Ja też witam serdecznie kogo nie witałam
Oj tam Joluś, zaraz z krzykiem Przecież nie bijemy, nie kopiemy, nie gryziemy, nie krzyczymy, a że jesteśmy zdrowo dżosznięte to już zupełnie inna bajka
Tak w ogóle to chyba Klaudia się nas wystraszyła. Wróć do nas, naprawdę nie gryziemy, wręcz przeciwnie.
Gość z zewnątrz
Mój pierwszy post....
Jak poznałam Josha?
A minęło już spoooro czasu....
Po raz pierwszy usłyszałam jego kawałek już w 2004 roku kiedy to nagrał piosenkę tytułową do filmu Troja....
Byłam pod mega wrażeniem, więc poszłam do biblioteki (mają tam potężną kolekcję płyt!) i odszukałam nazwisko wykonawcy: Josh Groban.....Muszę przyznać, że potem nic się nie działo, aż jakieś trzy lata temu Josh przypomniał mi się....Usłyszałam jego piosenkę jako podkład do jakiegoś fanowskiego filmiku....Zaczęłam ściągać jego kawałki z Wrzuty.... Jak usłyszałam jego wykonanie Caruso czy My Confession o mało nie zemdlałam <333 Postanowiłam też wreszcie zobaczyć jak wygląda....No i doznałam szoku! Jaki on przystojny, pomyślałam, zachwycona....No ale, żeby dostać na jego punkcie świra, to jeszcze nie Dopiero jakiś czas temu uznałam, że nie ma co się opierać....No i zachorowałam na Joshomanię!
Witamy kolejną, którą zdobył Josh!
A ja się poznałam z Joshem przez niejaką Paulitę Bo na twitterze cały czas pisała swego czasu o Joshu i sobie myślę, że może w końcu też posłucham. No i bardzo mi się spodobało, słuchałam go potem od czasu do czasu. Ale ostatnio jakoś mnie znów natchnęło na Per Te, puszczałam ją w kółko, aż do znudzenia (ale oczywiście jeszcze mi się nie znudziła ) i poszukałam innych piosenek i natrafiłam na Silencio z Nelly i wtedy BUM!! Byłam stracona Teraz chodzę po domu i sobie nucę to jedną, to drugą Joshową piosenkę
edit. A na tą stronę natrafiłam jak potrzebowałam materiały na prezentację o Joshu na sztukę, bo były tu świetne ciekawostki
Ostatnio edytowany przez simi (4-8-2011 16:06:01)
Prezentacja na sztukę? Ktoś się może zainteresował?
Zazdroszczę Paulicie tak podatnego towarzysza, tzn towarzyszki... jak swoim podrzucam jakieś kawałki J. to jest "ładne, podoba mi się" i w sumie na tym się kończy... dziady jedne no
Pani powiedziała, że 'facet jest świetny, powiedz mi no jak on się nazywał?' A dziewczyny (bo w mojej klasie były same żeńskie osobniki) stwierdziły, że muszą go posłuchać na wielkich głośnikach, bo strasznie im się spodobał ;-)
Trafione, zatopione! I o to chodzi. xD
simi napisał:
Pani powiedziała, że 'facet jest świetny, powiedz mi no jak on się nazywał?' A dziewczyny (bo w mojej klasie były same żeńskie osobniki) stwierdziły, że muszą go posłuchać na wielkich głośnikach, bo strasznie im się spodobał ;-)
Toż to prawdziwa zwycięska wojna jaką Grobania stoczyła z Mugolskim światem
Gratuluję!!
Im nas więcej tym.... weselej
A no i oczywiście witam Cię serdecznie