Pogromczyni Wszelkich Tematów
Zdjęcie z Introduce Josh to your friends. Piękne i bardzo seksowne! Dziękuję naszym przyjaciołom z oficjalnego forum, którzy w jakiś sposób wydobyli to zdjęcie z video.
Dżoszorozkminiacz
To zdjęcie mmm... bardzo ładne Baaardzo;)
A co do tych poprzednich z sesji... może zaraz ruszycie na mnie z batami! Ale mi się nie podobają, Josh wygląda na nich jak sztuczny manekin. Jest tak dopieszczony w każdym calu, że aż nienaturalnie to wygląda. Ale to moje odczucie. Zdecydowanie bardziej wolę Josha "dopadniętego" gdzieś na ulicy, kiedy jest sobą, tak jak przy tym samochodzie na przykład Przyczepię się tylko do tych japonek. Ja też Martuś, nie lubię w nich chodzić. I nie chodzę. I nie toleruję ich też na męskich stopach. I kropka.
Kolejna porcja nowiuteńkich zdjęć:
Tu: Josh 10 sierpnia na imprezie z okazji wrześniowego wydania magazynu Details.
Kolejne zdjęcia z 12 sierpnia z InStyle Summer Soiree:
Dżoszorozkminiacz
Skądś znam ten t-shirt:P Ciekawie, co to za łańcuszek mu się tam wychyla. Najlepiej wygląda, jak się uśmiecha (co pewnie dotyczy większości ludzi:P). Poza tym teraz spokojnie można mu dać około trzydziestki- bo wcześniej zawsze wyglądał młodziej:D (nie mówię, że akurat od tych zdjęć się zaczęło)
Dżoszorozkminiacz
HeroConstantine napisał:
Skądś znam ten t-shirt:P Ciekawie, co to za łańcuszek mu się tam wychyla. Najlepiej wygląda, jak się uśmiecha (co pewnie dotyczy większości ludzi:P). Poza tym teraz spokojnie można mu dać około trzydziestki- bo wcześniej zawsze wyglądał młodziej:D (nie mówię, że akurat od tych zdjęć się zaczęło)
Powiedziałaś wszystko, co chciałam powiedzieć (:
Dżoszorozkminiacz
Co za jednomyślność Widocznie łapię Twoje fale mózgowe;D
"Come on, you can’t tell me this outtake from my photo session doesn’t belong on a museum wall somewhere."
EDIT: Jeszcze dwa zdjęcia:
Na drugim zdjęciu ta dziewczyna to podobno córka przyjaciół państwa Groban. Na pierwszym zdjęciu z kim jest Josh? Nie mam pojęcia. Może to jakaś fanka. Bo to nie jest ta sama dziewczyna z drugiego zdjęcia, prawda? A może ta sama???
Gość z zewnątrz
Hm, ja obstawiam, że to ta sama.
Po prostu na pierwszym zdjęciu ma spięte włosy i założoną czapeczkę, jeżeliby była to taka zwykła fanka, to chyba on nie robiłby zdjęcia, tylko ona. No i fanka Josha z gadżetem The Beatles?
Ej, jak on fajnie wygląda w tych okularkach!
Wstępna faza Grobanizmu
I moim zdaniem to ta sama. Ten sam uśmiech i oczy :-)
Nie powiem, ślicznie ze sobą wyglądają.
Dżoszorozkminiacz
magda_fi napisał:
I moim zdaniem to ta sama. Ten sam uśmiech i oczy :-)
Ale inny kolor włosów chyba...
Wstępna faza Grobanizmu
Nijaka napisał:
albo to sprawa światła
A teraz to:
Chyba nie trzeba dużo mówić. No może tylko mmmmmmm...
magda_fi napisał:
Nijaka napisał:
albo to sprawa światła
A teraz to:
http://i.imagehost.org/t/0006/45597_419 … 47_n_1.jpg
Chyba nie trzeba dużo mówić. No może tylko mmmmmmm...
Boże, jak romantycznie!
gdyby nie fakt, że oglądam to zdjęcie będąc w pracy już natychmiast wylądowało by jako tapeta... ale to nic straconego, wszak pracuję tylko do 16stej... kapitalna ta fotka... przeurocza i zachwycająca
pozdrawiam
Dżoszorozkminiacz