Pogromczyni Wszelkich Tematów
Nasz Joshie w życiu nie wygląda na 30 lat. <3
A tak poza tym... Josh chyba polubił tą bluzkę. Widzę ją u niego po raz trzeci. ^^ Nic nie umknie mojej uwadze.
Utworzyłam nowy wątek. Tutaj można wstawiać najświeższe zdjęcia Josha.
M.P.
Powolny działacz
Świetne zdjęcie. Dzięki, Marta!
Dżoszorozkminiacz
Włosy ma tu tak ciemne, że wyglądają jak farbowane:D Ale serio suuper zdjęcie- o mało bym z wrażenia zapisała je w folderze "Keanu Reeves"!
Nawiasem pisząc- babcia popatrzyła ostatnio na mój kubek z Joshem i się pyta, co to za facet. Ja mówię, że mój ulubiony piosenkarz, tata, że "Kaban" (tak go nazywa;)) i że stary jest. Babcia pyta ile ma lat, ja mówię, że 29- a babcia- "Monika ma 19 prawie nie tak źle". Hehe:D
Włosy Josha wyglądają jakby zostały wyprostowane, co mi się nie podoba. Nie podobają mi się też szelki. Gdyby nie te dwie rzeczy, byłoby bardzo dobrze.
No i kolejne zdjęcie:
Tak jakoś... inaczej. Bywały lepsze zdjęcia. Kurcze, nie podobają mi się te włosy! Twarz Josha wyszła niewymiarowo. Trochę "spłaszczona" z jednej strony... Coś mi nie pasuje.
Chociaż sama już nie wiem... im dłużej się wpatruję, tym coraz bardziej dochodzę wniosku, że zdjęcie jest całkiem okej.
Dżoszorozkminiacz
Ładna mina... Ale te włosy faktycznie za proste:D Kiedyś bardziej mu się kręciły
Dżoszorozkminiacz
A mnie się podoba!!!
Josh jako śliczny chłopczyk.
cudne to zdjęcie woow
I jeszcze inne zdjęcia, podczas gdy Josh wychodził ze swojego hotelu w Nowym Jorku, 17 maja, czyli wczoraj. więc świeżutkie zdjęcia!
Taki jakoś ten nasz Josh... niechlujny.
Dżoszorozkminiacz
Niechlujny ??? skąd sportowo i na luzie - podoba mi się !! i uwielbiam jego kilkudniowy zarost .
Dzięki Marto za świeżutkie zdjęcia
Wstępna faza Grobanizmu
Dżoszorozkminiacz
Jak dla mnie tez !!!!!
Dżoszorozkminiacz
Super!!!
<333