Zarażony Dżospą
Agnieszka, kochana nie wiem czego Ty chcesz od tych loczków
Wszystko jak na moje oko wyszło genialnie.
I jeszcze chcialam dodac ze jak juz będziesz mieć wystawę swoich obrazów to na pewno na niej będę i jeszcze cos kupię
a mnie właśnie najbardziej się podobają oczy i loczki... Normalnie jakbyś ksero zrobiła, takie podobne, ślicznie!! :D
Dżoszorozkminiacz
Aga, tylko Ci papieru trochę brakło na Twą loczkową fantazję, ale naprawdę, słuchaj nas- nie krytykuj się
Jak zwykle super:) Jak będę chciała ozdobić dom, to piszę do Ciebie po portrety:P
Dżoszorozkminiacz
... Zamurowało mnie. Napiszę coś, jak już odzyskam zdolność niepatrzenia na ten portret.
Dżoszorozkminiacz
Dziękuję Wam:) [co prawda po tygodniu, ale tak to jest jak komp nieoczekiwanie zrobił strajk:/)
Jeśli naprawdę Wam się podoba to mogę się tylko cieszyć Mi też się oczywiście podoba, choć zawsze może być lepiej Najgorsze to myśleć, że osiągnęło się już ideał i nic więcej nie można zrobić. Na szczęście "ideał" jeszcze przede mną, mam nadzieję więc wciąż jest "cel" do którego mogę dążyć
A kiedy ja sobie pooglądam Wasze dziełka? Nikt nie czuje weny twórczej?;]
Dżoszorozkminiacz
Moje pożegnanie lata...
http://img198.imageshack.us/img198/3449 … oban6s.jpg
I teraz Was zaskoczę^^Podoba mi się, naprawdę jestem zadowolona Pierwszy raz nie będę się przyczepiać do niczego! Zrobiłam jakieś postępy w samoocenie?
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Gdyby Josh dostał taki rysunek byłby zachwycony! Pięknie jak zawsze Aguń!
Dżoszorozkminiacz
Kurcze ile bym dała za taki talent przepięknie Aga , zupełnie jak żywy !!!!
Wstępna faza Grobanizmu
Zamurowało mnie...
Dżoszorozkminiacz
Zamurowało mnie...Cudeńko!!!
Co portret to piękniejszy i zdjęcie też wybrałaś super!!!
Aguś gratuluję talentu i wspaniałego dzieła!
Agnetha napisał:
I teraz Was zaskoczę^^Podoba mi się, naprawdę jestem zadowolona Pierwszy raz nie będę się przyczepiać do niczego! Zrobiłam jakieś postępy w samoocenie?
No nareszcie!!!
Dżoszorozkminiacz
Pierwsze, co pomyślałam, to "O, w mordę"
Może mało poprawne politycznie słówko:P, ale szok uderzył mnie z obucha:D
Aga, jesteś boska!
Dżoszorozkminiacz
Wygląda na to, że odebrałam Wam mowę xD Z góry przepraszam, nie to było moim celem Cieszę się, że Wam się podoba, w końcu to dla Was też to robię Jeśli mogę wywołać choć jeden uśmiech na Waszych twarzyczkach to znaczy, że warto było
Ale niestety nieprędko zobaczycie następny, tak jak napisałam to było moje pożegnanie lata i wakacji. Trudny rok przede mną i nie będzie czasu by poświęcać się hobby. Tak więc muszę zawiesić działalność.
Ale mam nadzieję, ze dla odmiany zobaczę tu niedługo Wasze joshowe skarby rysunkowe
Agnetha napisał:
Moje pożegnanie lata...
http://img198.imageshack.us/img198/3449 … oban6s.jpg
Oczywiście nie będę oryginalna ale co tam... Zamurowana, zachwycona, zaczarowama.. bravo!!!!