Dżoszorozkminiacz
Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Cieszę się, że mogłam Wam sprawić przyjemność Bo też ta myśl przyświecała mi w trakcie rysowania. W końcu co to za satysfakcja jak się nią nie można z innymi podzielić. Dlatego dzielę się z Wami
Ok miałam się uczyć ale... cóż nie miałam ochoty
Tak więc w ramach odstresowania zaczęłam bawić się gumką i ołówkiem a oto co mi z tego wyszło:
http://img607.imageshack.us/i/skanuj0001i.jpg/
Wiem, że nie jest to mistrzostwo Agnieszki- do niej mi jeszcze bardzo daleko, jest parę niedociągnięć ale chciałam się z wami podzielić.
Muszę się przyznać, że ten rysunek wywołuje na mej twarzy uśmiech
Dżoszorozkminiacz
Niestety, nie udaje mi sie otworzyć całego twego rysunku, od góry nawet nie do czoła
Hmmm... u mnie nie ma takich problemów..
http://img607.imageshack.us/img607/1915/skanuj0001i.jpg
A teraz?
Dobra, następna próba- a czy udana nie mnie to oceniać...
Mam nadzieję, że nie będzie problemu z obejrzeniem
I dobranoc
Problem z obejrzeniem jest jeden i to zasadniczy: zazdrość jaką wzbudza Twój niezaprzeczalny talent Mogę jedynie powiedzieć: "Chapeau bas" !
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Rodzi się kolejna Agunia! Ślicznie.
Zainspirowana przez to forum, też spróbowałam coś stworzyć uprzedzam, że to pierwszy portret jaki kiedykolwiek narysowałam.
Uploaded with ImageShack.us
Postanowiłam się jeszcze pomęczyć i oto kolejny portret - do dzieł naszej forumowej artystki wiele mu brakuje, ale sprawił mi wiele radości
Ostatnio edytowany przez anika (7-1-2011 20:08:30)
Odświeżam temat... a co, nie wolno mi? Ktoś mówił, że forum umiera, NIE PRAWDA!! I mam zamiar to udowodnić
Ostatnio (już jakiś czas temu) przerzuciłam się z ołówków na markery... i tak się bawię a oto co mi z tej zabawy powstaje (z góry przepraszam za mój skaner i jego cieniowanie):
I wiele wiele więcej... Co zrobić, ostatnio bardzo monotematyczna jestem
Nie będę pisała tego, co Kasia już dawno wie..............................
Dżosznięty
Kasieczku Josh jak żywy. Bardzo ładnie
Dżoszorozkminiacz
Piękne są te Wasze portrety! Zazdroszczę talentu
to ja powiem tak.. NIE GADAM Z WAMI! Za zdolne jesteście.. aż zazdrość mnie zżera od środka..
Zazdroszczę osobom, które tak pięknie rysują, bo ja zawsze chciałam, a nigdy nie umiałam Pięknie!!
Powolny działacz
ja ostatnio przeprosiłam ołówki ;P cuda to to nie są ale zawsze coś
to pierwsze jak dla mnie trochę dziwne ale tak to jest jak się nie tyka ołówka 3 lata ;P
a to drugie bardziej mi sie podoba tylko jeszcze musze skończyć ten przeklęty garniak na który już mi zeszło 2 ołówki haha i wybaczcie za dziwne plamy, ale to zdjęcie komórką ( skanera niestety brak )