Pogromczyni Wszelkich Tematów
Wiadomo¶æ dos³ownie przed paru chwil, wiêc nie znamy jeszcze ca³ej ok³adki, tzn. ty³u czy wnêtrza p³yty. Ale mi³o jest poznaæ przynajmniej przód.
TADAM! Oto ona:
Wra¿enia? Pad³am. Dos³ownie. W³a¶nie zbieram swoj± szczêkê z pod³ogi. Josh wyszed³ tak niezmiernie seksownie, ¿e mam ochotê po prostu siê na niego rzuciæ i... Przepraszam, jeszcze przed 22:00, wiêc mo¿e nie dokoñczê.
My¶la³am, ¿e ok³adki A Collection ju¿ nic nie przebije. No to w³a¶nie widaæ, jak nic nie przebi³o.
có¿ mogê napisaæ?? nic konstruktywnego ani lotnego mój umys³ na gor±co nie "wyp³odzi" wiêc po prostu: jestem totalnie pod wra¿eniem tego zdjêcia, tytu³u i w ogóle!! czujê, ¿e to bêdzie rewelacyjna p³yta
no je¶li p³yta bêdzie taka jak ta ok³adka .............................. to jestem umarta ju¿ teraz na temat ok³adki nic nie napiszê no bo co ........... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - fenomenalna - gdyby za TO CO¦ karali to Grobana spêdzi³by do¿ywocie za kratkami, szczególnie po taki zdjêciu
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Do niektórych z nas dolecia³a upragniona przesy³ka. No i mamy zdjêcia ca³ej p³yty!
<3 <3 <3