Pogromczyni Wszelkich Tematów
Wiadomość dosłownie przed paru chwil, więc nie znamy jeszcze całej okładki, tzn. tyłu czy wnętrza płyty. Ale miło jest poznać przynajmniej przód.
TADAM! Oto ona:
Wrażenia? Padłam. Dosłownie. Właśnie zbieram swoją szczękę z podłogi. Josh wyszedł tak niezmiernie seksownie, że mam ochotę po prostu się na niego rzucić i... Przepraszam, jeszcze przed 22:00, więc może nie dokończę.
Myślałam, że okładki A Collection już nic nie przebije. No to właśnie widać, jak nic nie przebiło.
cóż mogę napisać?? nic konstruktywnego ani lotnego mój umysł na gorąco nie "wypłodzi" więc po prostu: jestem totalnie pod wrażeniem tego zdjęcia, tytułu i w ogóle!! czuję, że to będzie rewelacyjna płyta
no jeśli płyta będzie taka jak ta okładka .............................. to jestem umarta już teraz na temat okładki nic nie napiszę no bo co ........... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - fenomenalna - gdyby za TO COŚ karali to Grobana spędziłby dożywocie za kratkami, szczególnie po taki zdjęciu
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Do niektórych z nas doleciała upragniona przesyłka. No i mamy zdjęcia całej płyty!
<3 <3 <3