Zarażony Dżospą
Uroczyście informuję, że chwil kilka temu, domena: joshgroban.com.pl została oficjalnie zarejestrowana !!
zostaje sprawa serwera, poczytam o tym w necie i podrzucę tu interesujące info jakie znajdę
nie wiem, jak Wy, ale ja mam zaciesz
yes yes yes ale się dzisiaj dzieje
Wstępna faza Grobanizmu
Ja też! SUPER No to mamy już jakiś konkret.
Wstępna faza Grobanizmu
Super!!!
Yeah! Super! *happy dance*
Hura!!
Ja też mam zaciesz... mała rzecz a cieszy Przed nami sporo pracy na pewno i łatwo nie będzie ale kto jak nie my?
Jaki miły wieczór
Wstępna faza Grobanizmu
Super Co prawda do stworzenia strony jeszcze kawałek drogi, ale mamy pierwszy krok
Zarażony Dżospą
magda_fi napisał:
Super Co prawda do stworzenia strony jeszcze kawałek drogi, ale mamy pierwszy krok
masz rację - wiele pracy przed nami, ale pierwszy krok jest zawsze najważniejszy ! to tak jakby się chciało przejść przez ciemny pokój - zapaliliśmy lampkę, trzeba teraz 'tylko' ominąć bałagan na podłodze (to z radości takie porównanie wpadło mi do głowy heheh)
Zarażony Dżospą
Dziewczyny, zwróćcie uwagę przy wykupywaniu serwera, żeby miał następujące parametry:
PHP w wersji najlepiej 5.2 (lub wyższej) - minimalna 4.3.10
MySQL wersja najlepiej 4.1.x (lub wyższa) - minimalna 3.23
Apache wersja (z mod_mysql, mod_xml,i mod_zlib) najlepiej 2.x (lub
wyższa) - minimalna 1.3
Zarażony Dżospą
Dziewczyny a co będzie w kwestii oficjalna czy nieoficjalna? Skłaniacie się bardziej ku którejś z opcji? Bo nie wiem czy nawiązywać dalej kontakt z osobami od nieoficjalnych stron innych artystów i zbierać informacje póki strona jest w trakcie tworzenia?
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Bardzo się cieszę, że nowa strona została zarejestrowana. Teraz potrzeba osoby, która ją zaprojektuje. To musi być osoba, która zna się na takich rzeczach - czyli nie ja.
Wydaje mi się, że na początku zróbmy ją nieoficjalną a w trakcie chyba zawsze można ją przeprawić na oficjalną, prawda?
Przenoszę wątki o stronie do nowego tematu, bo wydaje mi się, że jak najbardziej trzeba to zrobić!
Zgadzam się z Martą w 100 % zawsze chyba będzie można to zmienic na oficjalne i strasznie żałuję że się wogóle na tym nie znam, chętnie bym pomogła
Ja niestety też jestem kompletnym laikiem jeżeli chodzi o informatyczne sprawy a żeby to miało ręce i nogi musi być ktoś, kto ma jakieś pojęcie na ten temat... pierwszy krok już zrobiony więc myślę, że teraz już pójdzie
Samo założenie to już jest ogromny krok
Ja tam na nic się nie przydam, jeśli chodzi o te techniczne sprawy, bo mnie urządzenia elektroniczne po prostu nie lubią