Życzę wszystkim oddechu od codzienności, niech ten świąteczny czas będzie czasem spędzonym na odpoczynku, na miłych spotkaniach z rodziną i przyjaciółmi. Niech radość, życzliwość i szczęście otaczają Was z każdej strony i niech nie braknie Wam nigdy nadzieji że marzenia się spełniają... Wesołych Świąt
życzę Wam moi drodzy samych szczęśliwych chwil w te święta, i by przez przedświąteczną gonitwę nie zatracić ich uroku:)
Dżosznięty
Troszkę spóźnione, ale bardzo szczere życzenia : przede wszystkim pogodnych i rodzinnych świąt. I dużo dobrej muzyki !
Dżoszorozkminiacz
Z okazji nadchodzących Świąt Wielkiejnocy życzę Wam wszystkim ich spokojnego i radosnego przeżywania, aby przyniosły każdemu nową nadzieję i pociechę
Kochane Grobanitki ( Grobanici- jeśli panowie się gdzieś tutaj ukrywają )
Życzę Wam wielu radości na czas świąteczny, niech zajączek spełni wszystkie Wasze marzenia i przyniesie Wam moc uśmiechu i odpoczynku od codziennych obowiązków. Niech spokój który przynoszą te święta zostanie w Was jak najdłużej.... i życzę NAM abyśmy się w końcu spotkały/li na PRAWDZIWYM KONCERCIE JOSHA Alleluja !!!!
I ja Wam chcę życzyć ciepłych, rodzinnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy. Niech słońce Wam świeci co dnia! Buźka
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Tak, wiem, że już pierwszy dzień Świąt dobiega końca, więc jestem nieźle spóźniona. Miałam jednak kłopot z komputerem, musiałam formatować dysk...
Kochane, życzę Wam, żebyście końcówkę Świąt spędziły w gronie rodziny w spokoju, odpoczywając i ciesząc się z każdej chwili.
Wstępna faza Grobanizmu
Niestety, musiałam "wpaść" do szpitala, więc życzenia dopiero teraz.
Ciepłych, rodzinnych Świąt, smacznego jajka, no i, oczywiście, mokrego Lanego
Dżosznięty
A dzisiaj są moje urodziny
To wszystkiego najlepszego kochana życzę!! 100 lat życia i w ciągu tych stu lat niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia!
Wszystkiego Joshowego kochana!
Wstępna faza Grobanizmu
Wszystkiego najlepszego! Pełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia, dobrej zabawy na koncercie Josha, no i może koncertu w Polsce - choć to chyba życzenie dl nas wszystkich Sto lat!
Najlepsze życzenia również ja składam Spełnienia marzeń, uśmiechu i radości i jak najwięcej Josha przez całe życie STO LAT
Spełnienia Dżoszowych ale nie tylko marzeń i samych radosnych dni życzę Ci z całego serducha IrenaMorena
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Wszystkiego najlepszego! Dużo radości, i dużo Josha!