Dżoszorozkminiacz
Wszystkiego najlepszego Aguś
Dużo zdrowia i miłości.Spełnienia marzeń!
Dżoszorozkminiacz
Sto lat, sto lat, niech żyje nam! A kto? Martunia nasza kochana
Martuś, z okazji Twojej 20-tki życzę Ci wszystkiego najlepszego:
życia przecudownego,
radości najpiękniejszej,
wiary choćby tej najmniejszej,
dobroci niewypowiedzianej,
mądrości niezbadanej,
przyjaciela prawdziwego,
szczęścia wiecznego
I udanej sesji letniej oczywiście O J. nie muszę chyba wspominać^^
Wszystkiego dobrego
Dżoszorozkminiacz
Wow!! 20-STKA piękny wiek Również życzę ci Marto wszystkiego najlepszego !!!!!! najwspanialszego !!!!!!
najcudowniejszego !!!!!! i joshowego !!!!!!!!!!!!
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Dziękuję kochane!! Już dwójka z przodu, niewiarygodne...
zmiana kodu - dwójka z przodu wiem, wiem, poważny wiek.. życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko Josh'owych
aurena77 napisał:
zmiana kodu - dwójka z przodu wiem, wiem, poważny wiek.. życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko Josh'owych
Dziękuję
Dżoszorozkminiacz
A co mi tam- jeszcze raz stu lat wśród spełniających się marzeń życzę Im więcej życzeń, tym więcej szans, że się spełnią
Wstępna faza Grobanizmu
I ja też przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj, spełnienia marzeń no i oczywiście Joshowego koncertu na polskiej ziemi
Dżoszorozkminiacz
Martusiu,spóźnione,ale jak najbardziej szczere...wszystkiego naj,naj,naj!!!!!!!!!
Ponieważ jutro wyjeżdżam na święta i niestety nie będę miała dostępu do netu, chciałabym już dziś złożyć wszystkim Forumowiczom najlepsze życzenia. Dobrych i spokojnych Świąt, spędzonych z tymi, których kochacie, odpoczynku od codziennych problemów i nadziei na każdy dzień nadchodzącego roku. Niech Josh będzie z Wami
Wstępna faza Grobanizmu
Kochani, Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, tak jak i cały nadchodzący Nowy Rok upłyną Wam w szczęściu i radości. Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń (w tym oczywiście i tego Joshowego )
Pozdrawiam serdecznie i świątecznie
Wstępna faza Grobanizmu
Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Radosnych świąt
Dużo ciepła, radości, spokoju i szczęścia. Odpoczynku od codziennych zmagań i uśmiechu na twarzy - Wesołych Świąt!
Dżoszorozkminiacz
Kochani Forumowicze! Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam, byście je przeżyli, a nie przeżuli, a także by otaczali Was najbliżsi. Plus udanego Sylwestra:)