Dżoszorozkminiacz
To ja podpiszę się pod wszystkimi życzeniami i dodam też coś od siebie: żeby w te Święta wydarzył się jakiś Świąteczny Cud. Nawet mały. Żeby były niezwykłe.
Jest taki zmierzch
wśród grudniowych, szarych dni,
kiedy w noc gwiazda lśni.
Wigilii czas każe nam u stołu stać,
łamać chleb, razem trwać.
A kiedy już ta pierwsza z gwiazd
zaświeci nam spoza chmur
stanie się cud, co w każdym z nas
umie zburzyć jego własny mur..
Bajecznych Świąt, które swoją magię roztoczą na cały nadchodzący rok!!
Wstępna faza Grobanizmu
W ten niepowtarzalny wieczór wigilijny życzę Wam, aby miłość i radość wypełniły Wasze serca
Powolny działacz
Wszystkim forumowiczkom i forumowiczom pięknych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
Dżoszorozkminiacz
Troszkę spóźnione,ale szczere,bo dopiero teraz się dopchałam do kompa
Zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodzinnym oraz szczęścia w Nowym Roku
Ostatnio edytowany przez fanka Josha (25-12-2009 20:43:46)
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Kochani moi. Chciałabym życzyć Wam w tym nowym roku samych sukcesów, samych wspaniałych chwil bez rozczarowań i zbędnych smutków. Aby ziściły się Wam najskrytsze marzenia i żebyście wypełnili wszystkie swoje plany. Szczęścia!
Dżoszorozkminiacz
Szczęśliwego Nowego Roku!
Szczęścia, uśmiechu na twarzy, zdrowia i oczywiście nowej, cudownej płyty Josha Wam życzę, a także koncertu pana Grobana w Polsce:)
Dzięki Martuniu:*
Również życzę Wam wszystkiego najlepszego w nowym roku - w tym oczywiście także jak najszybszego ukazania się nowego albumu Josha na osłodzenie tych mniej udanych dni (których, mam nadzieję, będzie jak najmniej;))... I życzę wytrwałości - abyście wytrwały w noworocznych postanowieniach jak najdłużej;) I spełnienia marzeń też życzę. I w ogóle żeby to był dla Was w jakiś pozytywny sposób przełomowy rok:)
Dżoszorozkminiacz
Szczęśliwego Nowego Roku 2010!
Życzę Wam by był to rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i osobiste oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań!
I oczywiście jak najszybszego ukazania się nowej cudownej płytki Josha
A ja Wam życzę, by choć jedno marzenie się Wam spełniło, dużo uśmiechu i optymizmu:)
Dżoszorozkminiacz
Kochane i kochani moi! Z okazji Wielkanocy życzę Wam spokojnego i wesołego jej przeżycia:)
Też kochani chcę złożyć Wam życzenia. Wesołych Świąt Wielkiej Nocy! Spokoju i przede wszystkim odpoczynku abyście potem mieli siłę wrócić do codziennych zmagań.
Dżoszorozkminiacz
Agnieszko z okazji urodzin życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń Joshowych i innych Sukcesów w każdej dziedzinie radości z zycia i oddanych przyjaciół w okół .
dodam jeszcze ,że dzisiaj obchodzi też urodziny mój mąż , więc data pamiętna
Aguniu, ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego! Szczęścia, zdrowia, i spotkania Josha przede wszystkim.
Dżoszorozkminiacz
Dziękuję kochane
Jak widać 10 kwiecień to dzień rocznic. Wszystkiego dobrego, Dorotko dla Twojego mężą
Od dziś ten dzień nabiera dodatkowo nowego wymiaru, już nigdy nie pozostanie bez echa...