Pogromczyni Wszelkich Tematów
Nie miałam dziś możliwości słuchać listy, cieszę się jednak że Josh nadal na pierwszym miejscu.
No to co... jutro kolejny raz 1 miejsce? To będzie już czwarty raz z rzędu. Głosujemy! Przypominam stronę:
http://www.rmfclassic.pl/lista-przebojow/
A dziś na TVNie o 20:00 leci Troja! Może da nam dodatkowe głosy!
Gość z zewnątrz
Oczywiście Marto,że kolejny raz pierwsze miejsce,zresztą zapowiedziane wierszem:).Magda wspomniała również o zlocie w Poznaniu.Mam nadzieję,że wszyscy świetnie się tam bawią....
Yeah! Fajnie, nawet o zlocie powiedzieli, hehe.
Wstępna faza Grobanizmu
O nas wszędzie głośno A zlot - fantastyczny!
Gość z zewnątrz
No niestety drugie miejsce,ale cóż z muzyką nigdy nie wiadomo....Bierzemy się ostro do głosowania!
No szkoda. Ale drugie miejsce też jest wspaniałe!
To nigdy nam się nie znudzi. Co najwyżej wprowadzimy inną piosenkę Grobańskiego.
Ponownie 1 miejsce!
Dziś 2 miejsce. Kobitki, do roboty!
Znów nie udało się zdobyć 1 miejsca, ale 2 też doskonałe. Josh już długo jest na liście, trzeba się z tego cieszyć.
i trzeba głosować można głosować codziennie po 3 razy, ważne, żeby mieć sporo adresów mailowych a i zmienne IP też się przydaje
No i kolejne 2 miejsce. Może oni chcą byśmy dały sobie w końcu spokój i myślą, że 2 miejsce nas zdemobilizuje? No bo jak po tylu głosach, jakie oddałyśmy w tym tygodniu, Groban jest 2??
Nieśmiało pytam... może damy sobie spokój? Utwór długo był na liście, cel osiągnęłyśmy. Ile można?
Gość z zewnątrz
Ja bym jeszcze spróbowała,ostatni raz:))). Jeśli za tydzień znów będzie drugie miejsce to spasujemy.
Marta, czemu miałybyśmy odpuścić? 2 miejsce tez jest w porządku, a im dłużej utrzymamy Josha na liście tym większa szansa, że grono jego fanów się powiększy wg mnie, powinnyśmy tak długo głosować jak tylko będzie się dało
Według mnie to może zadziałać w drugą stronę. Już widziałam na stronie komentarze na temat "znowu tego Grobana". Możemy za bardzo męczyć.
Chociaż w sumie... w jakim teraz radiu nie męczą tymi samymi utworami, my to jeszcze nic.