ja akurat żadnych komentarzy nie czytałam, a nawet jakbym czytała, to chyba mało by mnie obeszły "Remember me" nie jest jedynym utworem, który długo utrzymuje się na liście, więc w sumie o większości można by napisać 'o nie, znowu ten/ta/to...'.
Wstępna faza Grobanizmu
Agata, polubiłabym Twoją wypowiedź, gdybym mogła
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Niestety mimo naszego wysiłku nie udaje nam się zdobyć 1 miejsca, co więcej, Josh spadł dziś na 4 pozycję. Głosujemy dalej! My się tak łatwo nie poddajemy! Josh musi zakończyć swoją zabawę na liście na miejscu 1! Poza tym nie zamierzamy jeszcze kończyć.
http://www.rmfclassic.pl/lista-przebojow/
Dzisiaj Josh kolejny raz na miejscu 4.
Dziwne, że tyle głosujemy a tu nadal nie na podium... już o pierwszym miejscu nie wspominając.
Wstępna faza Grobanizmu
Bo to spisek jest!
Jeszcze zatęsknimy za miejscem 4...
Dziś Josh dopiero na miejscu 7! Oj spada, biedaczyna. Aż się Pani Miśka zdziwiła. I pogoda się rozgniewała, przez burzę musiałam wyłączyć komputer w trakcje listy, na szczęście odnalazłam stację na komórce i Josha usłyszałam (niestety zbyt szybko). Ale nie poddajmy się i głosujmy dalej! Chcemy, aby Josh był na liście jak najdłużej, nie pogniewałabym się też, gdyby był troszkę wyżej.
Przypominam stronę: http://www.rmfclassic.pl/lista-przebojow/
Głosowanie jest proste. Wciskamy kciuka do góry, wpisujemy dane i gotowe. Pamiętajcie, można oddać 3 głosy ale mile widziane korzystanie z kilku przeglądarek (dodatkowe głosy) oraz zmienianie IP. Co do maili, można zmyślać, nie muszą być prawdziwe, ważne tylko, żeby końcówka (ta po @) nie była zmyślona. Powiedźcie ludziom dookoła, może ktoś się skusi (moje już lecą). Głosujemy!
coś mi się zdaje, że będzie nam już bardzo ciężko wywindować Remember na szczyt.. ważne, żeby jak najdłużej rozbrzmiewała w liście! nie ustajemy w głosowaniu i namawiamy znajomych!!
Gość z zewnątrz
Chyba robią nam na złość,11 miejsce.Coś jest chyba nie tak,ja w pracy cały tydzień głosowałam.Ale coś mi się obiło o uszy ,że będzie można oddać w następnym tygodniu 6 głosów.Postarajmy się...
zgadza się nie po 3 a po 6 głosów niestety też coraz częściej myślę, że ciut pomagają Joshowi w tych spadkach i nie mówię o tym, żeby wciąż był nr 1 ale tak sukcesywnie w dół przy założeniu, że głosujemy intensywnie jak zawsze? oddałam wczoraj 18 głosów, więcej niestety nie mogę bo już nie mam dostępu do komputera ze zmiennym IP ale jeśli ktoś ma dostęp to można spokojnie codziennie z kilku przeglądarek..
no nic, zobaczymy za tydzień
Gość z zewnątrz
Ja wczoraj oddałam 6 i dzisiaj 6.W pracy mam spore pole do popisu także od jutra zaczynam:). Dajmy im popalić ...
Wstępna faza Grobanizmu
Mnie też się wydaje, że trochę mu "pomagają". Chyba nie chcą, żeby im się ludzie zbuntowali - tylko Josh i Josh.
Jakoś straciłam do nich szacunek.
Gość z zewnątrz
Dzisiaj łącznie oddałam 36 głosów. Od niedzieli to chyba ponad 60:). Kolejne od środy .Jak teraz Josh nie będzie w czołówce to mi już brak słów.Dziewczyny głosujcie ile się da i gdzie się da.
Magda, imponująca liczba głosów ja niestety mogę oddać tylko 6, co własnie uczyniłam
Gość z zewnątrz
O tak...W pracy mam spore pole do popisu więc korzystam bo trochę mnie zaskakuje ten ostatni wynik.Jakby nieprawdziwy.Jestem ciekawa jaki będzie w sobotę?