Dżoszorozkminiacz
Pani z Jedynki - serdeczne podzięki!
Gość z zewnątrz
Chciałam wrócić do posta z 2008 roku
Niestety nie jest nam dane słuchać Josha w polskich rozgłośniach radiowych ;(
Co zrobić żeby go usłyszeć w rmf czy radiu zet ??
Może powinniśmy jako fani twórczości Josha napisać do tych rozgłośni lub wysłać te kawałki co nam się podobają
piszcie jakie wy macie pomysły !!!!!!!
Zapraszamy do tego tematu http://www.joshgroban.pun.pl/viewtopic.php?id=126&p=26
Jak możesz tam przeczytać, ostatnio były nawet akcje, że piosenki Josha były puszczone w polskim radiu, niewiele ale lepsze to niż nic Zaraz po takim 'wydarzeniu' zwykle wchodzimy na facebooka i spamujemy tablicę danej stacji dziękując i promując Josha prosząc o więcej Także to jest jakaś opcja. Maile też można słać, wszystkie chwyty dozwolone, także zachęcam
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Po pierwsze, przeczytaj proszę regulamin. Jak widzisz, jest wątek o Joshu w rozgłośniach radiowych, a Ty stworzyłaś znów taki sam.
Klaudio. Nie wracaj do tak dawnych postów, bo po pojawieniu się Josha w Polsce, zaczęto coraz bardziej zwracać na niego uwagę. Była o nim mowa w Kawie czy Herbacie (co prawda nie wspominamy tego miło, ale przynajmniej powiedzieli o Joshu), w Się Kręci, Sebastian z You Can Dance tańczył do You Raise me Up w wykonaniu Josha, w Bitwie na Głosy też ją śpiewano, że nie wspomnę o X Factorze. Oczywiście radio coraz częściej puszcza muzykę Josha. Można go usłyszeć w Jedynce, Trójce (nasz kochany Marek Niedźwiecki!!), wcześniej w Złotych Przebojach, gdy jeszcze Niedźwiecki miał tam audycję, no i w mniejszych lokalnych radiach. Jak dobrze pamiętam, Radio RMF FM też miało jakąś akcję z Joshem. Jeśli bardzo się tym interesujesz, masz cały wątek o radiu, możesz przeczytać. Wszystko na bieżąco pisałyśmy.
Noo Martuś wszystko ładnie podsumowała Huh mój post został jeszcze w tym temacie Klaudii, proszę o usunięcie Droga Pani Moderator
Przeniosłam.
tu: http://www.rmfclassic.pl/lista-przebojow/ poczynając od dnia dzisiejszego, od godziny 17:00 głosujemy na Remember me
Wstępna faza Grobanizmu
Już można głosować - druga pozycja w propozycjach
Zagłosowałam! Mała rzecz- a jak cieszy...
czy wszyscy już głosowali? dziś o 15:00 kolejne, 19 notowanie listy i zobaczymy czy udało nam się wprowadzić "Remember" do 20stki na funpage listy na facebooku pani prowadząca napisała, że są przetasowania myślę, że Grobania będzie dziś usatysfakcjonowana
http://www.rmfclassic.pl/lista-przebojow/
Zagłosowałam, a jak. Tydzień temu zapomniałam o słuchaniu. Mam nadzieję, że tym razem będę słuchać.
Gość z zewnątrz
I mamy pierwsze miejsce:). Bardzo się ucieszyłam ,że Josh wygrał.
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez meja (28-1-2012 16:12:50)
A więc wiecie co robić? Głosujemy na następną sobotę, a jak!
Ogólnie pani Magda zachwycała się naszym Joshem, że to nowość a już na pierwszym miejscu, że trafione w dziesiątkę i... no przydałoby się nagranie, bo już z tych emocji nie pamiętam.
Wstępna faza Grobanizmu
Ależ to były emocje... Dwie godziny oczekiwania
Gość z zewnątrz
Ba,ja nawet całą listę przesłuchałam:). Jak na igłach siedziałam i czekałam na pierwsze miejsce.Emocje były takie jak na ważnym życiowym egzaminie.
I tak na marginesie może być Magda...