Dżoszorozkminiacz
aurena77 napisał:
super propozycje
![]()
ja jednak mam nieodparte wrażenie, że na dżoszulce lepiej wyglądało by coś z tłem jednorodnym kolorystycznie
myślę tu o jakby wycięciu Dżosza z kadru i razem z napisem umieszczeniu na dżoszulce..
nie wiem czy to ma sens ale tak mi się nasunęło
Ja się zgadzam z opinią Lidki. Mam namiar na zaprzyjaźnioną z moim kumplem agencję reklamową i pod koniec tygodnia zamierzam się ich poradzić tak, aby ostatecznie uzyskać najlepszą jakość wykonania przy zachowaniu najczytelniejszego przekazu.
Wstępna faza Grobanizmu
alessa napisał:
Mam namiar na zaprzyjaźnioną z moim kumplem agencję reklamową i pod koniec tygodnia zamierzam się ich poradzić tak, aby ostatecznie uzyskać najlepszą jakość wykonania przy zachowaniu najczytelniejszego przekazu.
Pełen dżoszulkowy profesjonalizm nam się szykuje
Dżoszorozkminiacz
A słuchajcie, a co Wy na to, żeby zrobić do Berlina napis świecący w ciemnościach???
"POLISH GROBANITES STRAIGHT TO YOU BERLIN 16.09.2011" z przodu a z tyłu "JOSH GROBAN - WHEN YOU COME STRAIGHT TO US?" lub wcześniejszy "JOSH GROBAN STRAIGHT TO US NEXT YEAR!"
tu jest firma która robi takie różne cuda - http://www.bodman.com.pl/screen-printin … -inks.html
Jeśli jesteśmy za - mogę do nich napisać ws wyceny.
P.S. Oczywiście wraz z dżoszulką do Berlina zabieramy latarki - nawet jak na niemieccy oświetleniowcy ominą - same zrobimy "światełko dla Josha" ;-)
Ostatnio edytowany przez alessa (17-5-2011 19:26:59)
annesophie napisał:
alessa napisał:
Mam namiar na zaprzyjaźnioną z moim kumplem agencję reklamową i pod koniec tygodnia zamierzam się ich poradzić tak, aby ostatecznie uzyskać najlepszą jakość wykonania przy zachowaniu najczytelniejszego przekazu.
Pełen dżoszulkowy profesjonalizm nam się szykuje
Faktycznie, pełen profesjonalizm
A ja dalej męczyłam tę moją nocną twórczość i wyszło, że zamieniłam kreski na kropki Efekt jest taki:
i chyba mi się taki podoba W każdym razie mam zamiar zamówić sobie taką dżoszulkę, granatową
Teoretycznie powinna wyglądać mniej więcej tak:
Dżoszorozkminiacz
JEST GENIALNIE ... a możemy dodać jeszcze że to JOSH GROBAN - w ramach grobanizacji otoczenia?
SUPEEEEEEEEEEEEEERR DŻOSZULKA to ja już wiem - chcę taką granatową i jakąs białą i koniecznie berliński neon - świecącą dżoszulkę
Wstępna faza Grobanizmu
Jestem w 100% za! Będziemy najlepszymi Grobanitkami, jakie Josh kiedykolwiek widział
pisac pisac w sprawie zamówienia hurtowego Aniiu już wiesz że jestem za świecąca koszulką
i jeszcze jak zrobimy taki transparent to już nie ma mocnych żeby Joshi nas nie zauważył no nie ma siły na nas DŻOSZOROZKMINIACZKI
Wstępna faza Grobanizmu
anika napisał:
SUPEEEEEEEEEEEEEERR DŻOSZULKA
to ja już wiem - chcę taką granatową i jakąs białą i koniecznie berliński neon - świecącą dżoszulkę
Zgadzam się w 100%! Też chcę taką granatową, bo jest genialna, jakąś białą, zobaczę co dziewczyny jeszcze wymyślą i nasze berlińskie cudo
a ta biała to z tym fejsikowym dziełem z My name is Groban. Josh Groban
racja!! świetna jest ta dżoszulka w granacie i nie razi za bardzo ta obwódka biała w okół Dżosza.. Ja wiem, to z troski o loczki
a gdyby jeszcze świeciła... woow
Cieszy mnie bardzo, że Wam się podoba
aurena77 napisał:
racja!! świetna jest ta dżoszulka w granacie i nie razi za bardzo ta obwódka biała w okół Dżosza.. Ja wiem, to z troski o loczki
a gdyby jeszcze świeciła... woow
A ta obwódka to specjalnie tam jest, taką wizję miałam (i mnie osobiście tak się podoba jak na razie )
Może i być bez niej. Mogę to dowolnie przerobić na specjalne życzenie - usunąć obwódkę, dodać 'Josh Groban' czy cokolwiek tam będziecie chciały
ja tez jestem za!! te taką chcę prawdzie jestem w innym sektorze (nie 8) więc jest większa szansa, że kótrąś z nas zauważy i odczyta nasz apel
Wstępna faza Grobanizmu
Nawet nie zauważyłam, że powstał nowy temat
BARDZO podoba mi się ta granatowa dżoszulka! Jest dżoszastyczna! Taka profesjonalna!
W razie czego, wpiszcie mnie na listę dżoszulek Ale tylko tych dziennych, do Berlina się nie wybieram
Tak myślę, czy aby napis na tej granatowej nie jest zbyt niewyraźny? Jakby tak zrobić to innym kolorem, bo troszkę się zlewa? Chociaż może to moje dziwne oczy płatają mi figla