Gość z zewnątrz
Możliwe,że jutro w Trójce w audycji "Zaraz wracam" Artur Orzech zagra jakąś piosenkę Josha. Prosiłam o coś z "Closer" lub "Illuminations". Odpisał, że postara się coś puścić
Wstępna faza Grobanizmu
A o której jest ta audycja?
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Wystarczy wejść na stronę Trójki. Audycja od 12:00 do 14:00.
Dziękujemy za informację i za promowanie Grobańskiego.
Wstępna faza Grobanizmu
A w końcu był Groban czy się nie udało?
Agata, jutro.
Wstępna faza Grobanizmu
Ups, dziękuję Ale to wszystko z tej niecierpliwości, by usłyszeć Josha
Wiem, wiem, ta wiadomość od Warner Music Poland też mnie bardzo podekscytowała. I jak ja mam się uczyć??
Wstępna faza Grobanizmu
Ja krążę przy książkach, ale nic więcej z tego nie wynika... Josh zda za mnie egzaminy, a co tam.
Gość z zewnątrz
Właśnie w Trójce w Muzycznej Poczcie UKF leci "Bells of NYC"
Gość z zewnątrz
Parę minut temu "Brave"leciało w ZETce
Wiemy Napisałam o tym w tym temacie: http://www.joshgroban.pun.pl/viewtopic.php?id=533
Gość z zewnątrz
Moi kochani forumowicze, wstąpiłem w Wasze szeregi ponieważ musiałem zabrać głos i zadać Wam pytanie.
Co się z Wami dzieje, od kilku tygodni można głosować na Brave na liście przebojów programu trzeciego. Ja zagoniłem moją rodzinkę, ale to za mało by pojawił się chociaż w poczekalni. Proszę szybciutko zakładać konta na lp3 i chcę usłyszeć w przyszły piątek od Marka Niedźwiedzkiego, że nagle tysiące głosów wpłynęło na Josha.
Brave w Trójkowych propozycjach jest już bardzo długo, dłużej niż kilka tygodni. Głosujemy. Ja głosuję z kilku kont. Jednak jak widać stałym Trójkowym słuchaczom nie spodobała się ta piosenka. Sami fani nie dadzą rady. Trójka to specyficzna stacja.
Gość z zewnątrz
Masz rację, to już kilkanaście tygodni się zrobiło od kiedy można głosować na lp3. Zastanawiam się ile musi paść głosów na utwór by się pojawił w notowaniu.
Niestety Glosujemy, ale Trójka to wielkie radio i ma wielu słuchaczy. Fani to za mało...