Dżoszorozkminiacz
Słuchajcie może to głupie , ale napisałam dzisiaj do TVN żeby zaprosili Josha do Polski . Może jak wszyscy napiszemy taką prośbę to wezmą to pod uwagę ? Nie wiem na jakiej zasadzie gwiazdy przyjeżdzają do naszego kraju , ale wydaje mi się że ktoś np telewizja powinnien Go zaprosić . Co o tym sądzicie ???
Dżoszorozkminiacz
Ja podpisuję się pod każdym projektem, który przyczyni się do promocji Josha w Polsce!!!
Też nie mam pojęcia na jakich zasadach gwiazdy zagraniczne przyjeżdżają do Polski:/
A gdzie konkretnie napisałaś?
Dżoszorozkminiacz
Napisałam do Dzień dobry TVN , tam często mają fajnych gości jeszcze nie znanych szerzej w Polsce .Coś mnie natchnęło , bo była tam dzisiaj amerykańska piosenkarka jazzowa nie znana dobrze u nas ale super śpiewała . I chce sie promować w Polsce . Ale można też napisać
do jedynki lub dwójki .
Pogromczyni Wszelkich Tematów
<padła> KAPITALNY POMYSŁ! Jesteś wielka! Napisz tylko, jak dokładnie napisałaś, maila, normalną pocztą... i adres. To od razu zabieram się do pisania!
Dżoszorozkminiacz
Trzeba wejść na stronę dzień dobry tvn i poszukać ikonkę kontakt . wyskoczy stronka i można pisać co kto chce . Jak będą mieli więcej takich maili to może coś z tym zrobią
Pogromczyni Wszelkich Tematów
To już zabieram się do pisana! Nie muszą zapraszać Josha do Polski, będę szczęśliwa jak się z nim spotkają, nawet jeśli po prostu pojadą do niego do Ameryki i się z nim spotkają - jakiś wywiad czy co. Bardzo lubię oglądać DDTVN, więc wiem dokładnie jakie tam rzeczy robią - pojechać do gwiazd też mogą.
EDIT: Już wysłałam. Grzecznie i mam nadzieję przekonująco! ;P Wysłałam dwa razy: do redakcji i do działu "gwiazdy". Im więcej tym lepiej.
Dżoszorozkminiacz
Ja też wysłałam jeszcze do Gwiazd , a także do Kawy Czy Herbaty . Gdyby to zaowocowało to chyba bym umarła ze szczęścia
Dżoszorozkminiacz
Oczywiście, że wyślę do DDTVN! Wczoraj ze wszystkim nie zdążyłam, ale już nadrabiam zaległości:D
Edit: Misja DDTVN wykonana:D
Ostatnio edytowany przez Agnetha (16-11-2008 09:40:21)
Gość z zewnątrz
dorotea napisał:
Napisałam do Dzień dobry TVN , tam często mają fajnych gości jeszcze nie znanych szerzej w Polsce .Coś mnie natchnęło , bo była tam dzisiaj amerykańska piosenkarka jazzowa nie znana dobrze u nas ale super śpiewała . I chce sie promować w Polsce . Ale można też napisać
do jedynki lub dwójki .
dopiero teraz to przeczytałam, ale lepiej późno niż wcale
zabieram się za pisanie )
EDIT: no więc napisałam do Dzień Dobry TVN i Kawa czy Hebrata (ale im posłodziłam, oj ), z rozpędu nawet wysłałam też do RMFu i zadedykowałam Wam wszystkim piosenkę z życzeniami Wesołych Świąt domyślam się, że mają pełno takich dedykacji, więc pewnie nie wyemitują, ale zawsze warto spróbować no i do Polskiego Radia napisałam, że nie mają biografii Josha ani recenzji żadnej z jego płyt
Ostatnio edytowany przez moniaak (22-12-2008 13:39:06)
Wstępna faza Grobanizmu
No dobra- telewizja to dużo za dużo powiedziane, ale jakie było moje zdziwienie, kiedy w mcdonaldzie nagle dopadły mnie pierwsze dźwięki "February song". To była lista Top Orbit i mogłam sobie obejrzeć cały teledysk :-)
Miejsce jak dla twórczości Josha raczej słabe i lista też nie bardzo, ale cóż, zawsze to jakiś, malutki postęp, bo nie byłam jedyną zainteresowaną z tego co zauważyłam.
Niestety to było w dniu, w którym wyruszałam na urlop, więc nie miałam jak Wam o tym napisać, a dziś Josha na tej liście już nie ma.
Dżoszorozkminiacz
Tak jak w temacie, Josh w TV! Tzn. anonimowo, bo ani go nie pokazali ani nie powiedzieli, że to on, ALE...
Oglądałam fragment "Mam Talent" i trafiłam akurat na występ jakiejś dziewczyny, która śpiewała piosenkę Celine Dion (o ile dobrze pamiętam to blondynka była, ale teraz to głowy już nie dam). Śpiewała całkiem całkiem, i wrażenie na publiczności i jury zrobiła, ale mi tam jednak czegoś brakowało... ale... nie spodziewałam się tego co było potem! Wiecie, przed i po występach uczestników grają różne kawałki, z resztą bardzo dobre, bo dużo też muzyki filmowej itd...
a dziś słyszę "You Raise Me Up" w wykonaniu Josha!!! To był krótki fragment refrenu, ale wiecie, to i tak już wywołało burzę emocji! Nie mogłam uwierzyć w to co słyszę, wsłuchiwałam się tak mocno, tak jakbym chciała upewnić się, że to na pewno Josh! I to był On! Aaaaaa, tak się cieszę
Ktoś jeszcze może oglądał i słyszał?
Jutro jest powtórka więc koniecznie muszę czatować na ten moment, by usłyszeć jeszcze raz. Chociaż już nie będzie tego elementu zaskoczenia, ale co tam, i tak warto
Edit:
Coś mnie olśniło żeby na stronę programu wejść...
Występ Andżeliki Kiepury:
http://mamtalent.plejada.pl/108,17669,2 … detal.html
..i Josha
Agnetha napisał:
Ktoś jeszcze może oglądał i słyszał?
Tak! Ja!
Jak się zapowietrzyłam to aż mama się zdziwiła kiedy po tym krótkim kawałku zawołałam "JOSH! to był Josh, Josh w TVNie! Nie wierzę!" i dostałam ataku niewiadomego pochodzenia...
Nie wiem czy to jakiś postęp ale to krótkie "You raise me up" dodało mi skrzydeł... Kurcze fajne przeżycie
Wstępna faza Grobanizmu
Ja też byłam świadkiem tego fenomenu! Ale zaskoczenie! W życiu bym się nie spodziewała, że TVN wygrzebie skądś Josha i puści, chociażby fragment!
Dżoszorozkminiacz
Kasiu, miałam dokładnie to samo! Ten sam okrzyk do mamy, JOSH! xD I pewnie to same zdziwienie w oczach mojej mamy i Twojej, co nam odbiło! haha. Wciąż jak sobie tą chwilę przypomnę to wypieki na twarzy mam i ręce trzęsą się...
I to był dopiero TALENT w programie "Mam Talent".
Dżoszorozkminiacz
U MNIE TAK SAMO! Też ten okrzyk JOOOSH! i to niedowierzanie i radość i zaskoczenie i serce mi prawie wyskoczyło z piersi! JOOOOSH w polskiej telewizji! O matko, ale się ucieszyłam ^^