ja nie oglądałam bo w tym czasie mecz był, ale : od czego są powtórki... dziewczę całkiem nieźle zaśpiewało, choć można by się przyczepić, ale że TVN dorzucił w paczuszce Josha! tego to bym się po nich nie spodziewała...szacun
ja też widziałam... i może nie krzyczałam ale pobiegłam do pokoju mamuśki i mówię: słyszałaś Josha? a ona: no tak.. a ja: no i znają go, naprawdę go znają to do cholery czemu nie promują...? oczywiście ucieszyłam się ale równie mocno zdenerwowałam na TVN...
pozdrawiam
Dżoszorozkminiacz
Ja też widziałam i słyszałam!!! I o mało się nie udławiłam bo jadłam wtedy spóźnioną kolację i tu słyszę Josha w "Mam talent"!Wow! Oczywiście okrzyk,że to mój Josh leci,hahahaha!!!!!!
Dżoszorozkminiacz
Obejrzałam materiał ze stronki (laska nie przypadła mi do gustu z głosem), ale kurcze puścili Josha:D Faktycznie, można się wkurzyć, że coś spoczywa w archiwach tvn, a oni ani mru mru, że znają.
Wstępna faza Grobanizmu
Ja też obejrzałam ze stronki. Rzeczywiście króciutki fragment, ale za to jaki To nie była jakaś tam muzyczka w tle, tylko coś pięknego i głośnego, co zwróciło na siebie uwagę! Już kilka osób w komentarzach pyta co to za piosenka
Gdy usłyszałam fragment piosenki Josha nie mogłam wydobyć z siebie głosu, tylko siedziałam z otwartymi ustami i palcem wskazujacym na telewizor...Nie mogłam uwierzyć, że słyszę to, co słyszę
Gość z zewnątrz
Odnotowane puścili Josha w polskiej TV. Ja mało ogólnie tv oglądam i nawet nie wiedziałam, że taki "proceder" miał miejsce... Wpadam w odwiedziny do znajomego a on do mnie, że chyba słyszał Josh'a w TV. Znając go to pomyślałam, że coś mu się znów przewidziało i mówię, że nie uwierzę jak nie zobaczę. No trochę czasu mu zajęło zanim znalazł ale no wierzyć mi się nie chciało... No powiem że byłam w nie lada szoku ale jestem zadowolona. Może komuś z widzów kawałek wpadł w uch choć o urywek i będzie szukał go w internecie, a co za tym idzie ilość "oświeconych" głosem Josha osób będzie rosła
Dżoszorozkminiacz
magda_fi napisał:
To nie była jakaś tam muzyczka w tle, tylko coś pięknego i głośnego, co zwróciło na siebie uwagę! Już kilka osób w komentarzach pyta co to za piosenka
A ktoś ich już uświadomił?
Gość z zewnątrz
Też zobaczyłam! I też zadławienie się i okrzyk "JOSH"! Aż się zdziwiłam Bardzo bardzo się ucieszyłam, że to puścili.
Dżoszorozkminiacz
Dzisiaj w Mam talent Michał Grobelny bodajże zaśpiewał You raise me up. Szkoda tylko, że strzelił sobie samobója- za delikatny głos jak na piosenkę Josha, brak tych emocji rozsadzających każdą nutę... I dlatego pewnie ta piosenka dostała kategorię "smut". Byłam w szoku, że nagle ktoś śpiewa Josha, ale hmm, naprawdę nie ten głos, nie ten wieczór.
Pogromczyni Wszelkich Tematów
To nie jest piosenka Josha. Chociaż logiczne, że my Grobanites kojarzymy ją tylko z Joshem. Ale rzeczywiście, głos miał za delikatny... No bo od razu porównujemy go z Joshem. Trudno w takich momentach myśleć obiektywnie.
Dżoszorozkminiacz
Ok- "piosenka, którą zaśpiewał Josh Groban, stawiając poprzeczkę tak wysoko, że bez porządnej tyczki nie podchodź"
ej ja stanowczo mówię NIE, chłopaczek ok, ma talent, ładny głos, ale tą piosenkę położył...
Pogromczyni Wszelkich Tematów
HeroConstantine napisał:
Ok- "piosenka, którą zaśpiewał Josh Groban, stawiając poprzeczkę tak wysoko, że bez porządnej tyczki nie podchodź"
Haha, dokładnie.
Dżoszorozkminiacz
Widziałam Moniu występ tego Michała...ucieszył mnie fakt,że ktoś próbował zaśpiewać piosenkę Josha,ale...chłopak strzelił sobie samobója jak to sie mówi! Nie podołał! W ogóle to ja go skreśliłam już po słowach o tym,jak powiedział,że jest ładny i sie podoba dziewczynom...hmmm...więcej skromności! Za to całym sercem jestem za Patrycją! Mam nadzieję,że wygra.Życzę jej tego z całego serca,jest rewelacyjna,naturalna i bardzo zdolna!