Dżosznięty
Powodzenia z tym koncertem. W marzeniach do realizacji zapisałam sobie ,, koncert Josha" Mam nadzieję, że się kiedyś spełni.
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Boże, nie mogę w to uwierzyć! Mój tata każe mi zamawiać bilety!!! Jestem taka szczęśliwa. Razem zastanawiamy się gdzie pojechać, ponieważ ukazały się kolejne daty, oto znane nam europejskie miasta:
9/18 Copenhagen, Denmark
9/20 Bergen, Norway
9/21 Oslo, Norway
9/23 Stockholm, Sweden
10/03 Paris, France
Na razie Bergen jest na pierwszym miejscu. No bo przy okazji można sobie pozwiedzać, prawda? A Bergen jest uważane za najpiękniejsze miasto Skandynawii! Dzięki malowniczym fiordom.
Wczoraj kupiłam bilety! Jadę do Kopenhagi! Ale jestem szczęśliwa! I mam 6 rząd! Nareszcie moje marzenie się spełni.
595 lub 495 duńskich koron. Czyli około 320 lub 270 złotych.
Dżosznięty
Cieszę się Twoim szczęściem Marto. Uściskaj i ucałuj Josha od nas
to już znam dwie szczęściary, które wybierają się na koncert Marto i Anitko uściskajcie Josha od nas!!
Dżoszorozkminiacz
I jest trzecia szczęściara wczoraj kuzynka z Danii zakupiła mi bilet na koncert !!!!!!Nie moge w to uwierzyć , cały dzień dzisiaj uśmiech nie schodzi mi z ust . I nic to ze potwornie boję się lecieć samolotem , dla Josha wszystko !! Marta mam nadzieje że sie zobaczymy !
No i kolejna szczęściara SUPER!!! ja rozważałam Stockholm ale musiałabym sama się tam wybrać więc się nie zdecyduję ... samolotem sama, nikogo do towarzystwa, jakoś tak nie bardzo w moim guście takie dalekie podróże...
Wstępna faza Grobanizmu
Szczęściary cieszę się, że jedziecie. Też chętnie bym się wybrała, ale podobnie jak Ania się nie zdecyduję, ale nie dlatego, że sama bym jechała, tylko że nie mam w tamtych stronach nikogo znajomego.
no ja też właśnie dlatego nie lecę - nikogo tam nie mam...
Dżosznięty
Ja też nikogo tam nie mam. Ale fajnie by było gdybyśmy się zorganizowały i pojechały w kilka znajomych, nieznajomych Tak sobie marzę.
Wstępna faza Grobanizmu
Fajny byłby taki wspólny wyjazd
no super lubię dobre pomysły
Dżosznięty
To może się poważnie nad tym zastanowimy. Bo przecież marzenia są po to, aby je realizować