Dżoszorozkminiacz
Myślę, że koniec STY Tour to dobry pretekst do 300 posta. Nie umiem co prawda wyrazić, jak wiele wspaniałych wrażeń i przeżyć dostarczył mi udział w tym niezwykłym wydarzeniu muzycznym, ale ten pierwszy Berlin i ten wyjątkowy Dusseldorf pozostaną w mojej pamięci i sercu na zawsze.
Josh i Groband byli wspaniali, ale bez Was - tych obecnych fizycznie obok mnie, i tych wspierających z oddali - to nie była by aż TAKA MAGIA.
DZIĘKUJĘ - to tak mało, ale wszystko, co dzisiaj potrafię napisać.
Tak Aniu, masz rację. To był niesamowity rok magii, wrażeń i mistycznych chwil z Joshem. Oczywiście dla mnie Berlin to też przełomowy moment, największe zrealizowane marzenie i cudowne 2 godziny z Joshem i Jego GroBandem. Ale również "odkrycie" przeze mnie tego Forum, poznanie tylu wspaniałych- podobnie dżoszniętych-przyjaciół jest czymś wielkim, za co serdecznie DZIĘKUJĘ ! ode mnie DLA WAS KOCHANI!
Ale przecież to nie koniec naszej Dżoszowej przygody, prawda?! Niedługo rok 2012, z którym przyznam się, wiążę pewne oczekiwania...przede wszystkim- jak chyba większość z nas- jest to koncert Josha w Polsce!
Cóż, pożyjemy zobaczymy.
Istnieje iskierka nadziei, a to jest najważniejsze!
Zarażony Dżospą
Och, ile mnie ominęło
Strasznie żałuję że nie byłam na jedynym koncercie Josha w Polsce, i chyba będę tego żałować do końca mych dni A to wszystko przez to że nie miałam czasu by zaglądać na forum. Ale mam nadzieję że jeszcze wszystko przede mną. I może 2012 rok nie będzie taki zły, i może faktycznie spełni się jedno z moich marzeń i usłyszę Josha na żywo. Tego spróbuję już nie przegapić
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Wygląda na to, że Straight To You Tour powraca! Na oficjalnej stronie dodano kolejny koncert! Odbędzie się 26 maja w USA. Trzymajmy kciuki za to, by Josh pojawił się w Polsce!
Źródło: http://www.joshgroban.com/tour
hmm, a czy to przypadkiem nie jest występ u Davida Fostera http://www.joshgroban.com/news/2012-02- … le-concert ?
Byłoby wspaniale, gdyby Josh ogłosił kolejne daty, ale to chyba jeszcze nie teraz.
Ostatnio edytowany przez agataa (1-3-2012 13:47:33)
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Kurcze, milo, że ktoś tu jeszcze myśli.