Dżoszorozkminiacz
Zgadzam się ostatnie zdjęcie jest okropne , ulizane włosy i dziwny moim zdaniem uśmiech . Zdjecia z programu fajne a z sesji podobają mi sie tylko dwa ostatnie- czarno białe .
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Mam nowe zdjęcia z kolejnego magazynu:
Może okładka nie jest najlepsza (ale przynajmniej widać, że nie retuszowali Josha). Spójrzcie na te zdjęcia!:
Po prostu cudowne!! Rozpływam się.
I jeszcze jedno zdjęcie, ale już niestety nie tak dobre jak te dwa powyżej:
To na białym tle jest cudne.... Takie... takie normalne, tylko jedno bym zmieniła- oczka na obiektyw
Wstępna faza Grobanizmu
Te dwa zdjęcia pod okładką- coś PIĘNEGO!!! Na pewno będę często je oglądała mrrrrrrr...
Dżoszorozkminiacz
Zdjęcia z sesji : masakra, włosy odejmują wszystkie punkty, a zbytnia powaga mnie denerwuje.
Zdjęcie roześmiane: gdyby nie to, że Ci ludzie nie rozumieją, ze włosy to także atut Josha, to jest cudne.
Zdjęcia do artykułu, który notabene bardzo chciałabym przeczytać: Okładka troche przerażająca, ale te pozostałę dwa przecudne. Szczególnie mi się podoba to stonowane, z trawką na dole. Ostatnie pocięte spoko i, he he, widać włoski na klacie.
Prawie jak do jakiegoś paszportu czy co
Dżoszorozkminiacz
Mam wrażenie, jakby w tych dwóch na dole ktoś mu suszarką we włosy wiał (:
Hehehe To samo pomyślałam ^^
Te włosy takie ulizane.. JA CHCĘ LOCZKI!!
No ale to jest Josh... i to mi wystarcza Mogę przeżyć tą okropną fryzurę a raczej jej brak..
Ostatnio edytowany przez kasieczku (8-11-2010 21:34:14)
Strasznie mi się to podoba!
Gość z zewnątrz
Aby nie wklejać znów kilkudziesięciu zdjęć, podaję link:
http://tg4jg.smugmug.com/Other/Newly-Ad … 7146_fnHob
Na bieżąco są dodawane nowe zdjęcia z tego co zauważyłam
Dżoszorozkminiacz
Zdjęcie z okładki z różowymi napisami- jakby się naćpał wygląda;D Fryzjera trzeba przekwalifikować na inny zawód-morderca loczków? Ta czwóreczka zdjątek Marty- zakola lecą? Dobra, nie produkuję się więcej:)
Nie no nie strasz, jakie zakola? Chociaż to byłoby możliwe... A np. Robert Kubica? Chłopak 26 lat a fryzurki nie ma najpiękniejszej, a nie wierzę, że to tak specjalnie.
Gość z zewnątrz
Gdzie są loczki?? Ano odrosną za jakiś czas. Nie jest źle. Powiem nawet, że bardzo lubię 30-letniego Josha, a ta czarna koszula no normalnie zwala mnie z nóg... W końcu facet z krwi i kości
O mamusiu ile pięknych Joshowych fot, wiele z nich widzę po raz pierwszy *.*
Chyba czas założyć Joshowy podfolder w moich obrazach
Wstępna faza Grobanizmu