Wstępna faza Grobanizmu
Wątek ten dotyczy dinozaurów rocka, do których niewątpliwie należy Rod Stewart. Myślę, że jest świetnym wokalistą o czym będą się mogli przekonać ci, którym uda się go posłuchać na koncercie w Toruniu 11 czerwca. Zapowiada się gorący czerwiec
a ja już mam bilet na koncert
Ostatnio edytowany przez anika (17-3-2011 17:23:08)
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Ja się jednak nie zdecydowałam... Wiem, że to świetna okazja, ale czerwiec to czas sesji. Nie dam rady.
Wstępna faza Grobanizmu
anika napisał:
a ja już mam bilet na koncert
Ja też już mam bilet zaszalejemy Aniu
Ech, zazdroszczę.
ehhhh dziewczyny musimy się jakoś zorganizowac i zgrobanizowac wspólnie na jakieś imprezce integracyjnej chociaż czy nam jeszcze jakaś integracja potrzebna może tak just for fun
ojj Boże Rod Stewart... padam też jak go słucham... od mojego chłopaka dostałam płytke Roda na urodziny ostatnie..i tak na iPodzie na zmiane słucham Josha i Roda...
Czy Elton John też jest dinozaurem? Jeśli tak, to piszę o nim w tym miejscu. Słyszeliście, że Elton zagra aż trzy koncerty w Polsce? W Warszawie, Łodzi i Gdańsku. W Łodzi, która mnie najbardziej interesuje, będzie 7 lipca. Po pierwsze, mam wakacje, a nawet jeśli będę mieć jakieś poprawki na studiach, to za wcześnie by się uczyć. Po drugie, to sobota, więc moje lipcowe praktyki w aptece w niczym mi nie przeszkodzą. Muszę się sprężyć i dostać się na ten koncert. Już żałuję tego, że nie uda mi się być na koncercie Buble... Więc jeśli tu pojawia się taka możliwość, to muszę skorzystać!