Dżoszorozkminiacz
Wiesz, ze o tym samym pomyślałam? Będę miała z jedzenia ich znacznie więcej przyjemności ^^
Dżoszorozkminiacz
A ja uwielbiam Cheeriosy!!! Razem z synkiem lubimy je jeść na śniadanie!
Ciekawe czy do tej pory Josh lubi je jeść?! Bo oprócz rocznika (jest starszy ode mnie o 2 miesiące i 2 dni ) łączyłoby mnie z nim "uwielbienie" do Cheeriosów!
Ostatnio edytowany przez fanka Josha (3-5-2009 17:33:08)
Dżoszorozkminiacz
Nie zapominaj o miłości do pięknej Muzyki, Moniko! To też Was łączy! Myślę, że bardzo prawdopodobne jest, że uzależnienie nadal mu nie przeszło (: Ale jest to dobre pytanie na chat! XD Jeżeli jeszcze jakiś będzie - a będzie, prawda?! - i uda mi się na niego dobić, na pewno się zapytam XD
Cheeriosy górą!
'
Dżoszorozkminiacz
Muzyka to podstawa Aniu! Dlatego nie wymieniałam
Dżoszorozkminiacz
http://i-heart-josh-groban.blogspot.com/ Josh ma nowego menadżera. Wystąpi też w serialu muzycznym Glee.
Dżoszorozkminiacz
... w którym gra bardzo palanciastą wersję siebie (:
Dżoszorozkminiacz
Josh ma 80 kilo- przynajmniej przy ostatnich pomiarach, które go zaskoczyły
Pogromczyni Wszelkich Tematów
HeroConstantine napisał:
Josh ma 80 kilo- przynajmniej przy ostatnich pomiarach, które go zaskoczyły
A skąd o tym wiesz?? A zaskoczyły pozytywnie czy negatywnie? Mi się wydaje, że przy 184 cm jest to dobra waga. Bardzo dobra.
Dżoszorozkminiacz
Twitter kochana:D wprawdzie dość dawno o tym pisał (skoro bierzemy pod uwagę źródło informacji, jakim jest twitter), ale jakoś zapomniałam od razu to uwiecznić. Według mnie była to wypowiedź ironiczna, bo to coś w tym stylu, że jadł czegoś dużo, potem się zważył i surprise;P
Zarażony Dżospą
plummy napisał:
Wsządzie chyba zamieszczana jest informacja, że Josh i jego brat mają urodziny tego samego dnia. A mnie ten brat interesuje . Czy ktoś może znalazł jego zdjęcie w interncie. Chciałabym wiedzie czy bracia są podobni .
Przez przypadek trafiłam przed chwilą:
Dżoszorozkminiacz
Widziałyśmy już tą rodzinkę w komplecie
Tutaj mamy "wątek rodzinny" ;]
http://www.joshgroban.pun.pl/viewtopic.php?id=106
Zarażony Dżospą
Agnetha napisał:
Widziałyśmy już tą rodzinkę w komplecie
Tutaj mamy "wątek rodzinny" ;]
http://www.joshgroban.pun.pl/viewtopic.php?id=106
A, bo odpowiedź na to pytanie została stąd wykrojona do innego tematu
Widzę, że jednak Wam mocniej spamuję niż planowałam
Zarażony Dżospą
Nie wiedziałam gdzie mam o tym napisać, więc chyba napiszę tutaj, najwyżej przeniesiecie Otóż, ad rem, mam staż w bibliotece, w dziale opracowywania księgozbioru. Przeglądam więc sobie czasami książki które akurat pieczętuję. I tak kolejna książka "Księga rekordów Guinnessa" została przeze mnie otworzona na przypadkowej stronie. A tu: "5.01. : Tego dnia w 2008 roku Josh Groban, piosenkarz i autor piosenek urodzony w Los Angeles stał się pierwszym artystą, którego 5 utworów naraz znalazło się na liście muzycznej US Top 30 Adult Contemporary."
Nie muszę mówić że humor mi się od razu poprawił
Dżoszorozkminiacz
Wow!!!Super!!!
Pogromczyni Wszelkich Tematów
Nie przenoszę, bardzo dobrze wybrałaś miejsce.
Jejku, jaka ja jestem dumna! W życiu bym nie powiedziała, że Josh jest w księdze Guinnessa! Już wiem. Jak widać, ciągle się uczymy naszego Josha. Jakie to piękne.